Atunci când mediul de lucru necesită curățenie și o atmosferă cât mai igienică, trebuie să apelați la diverse soluții pentru a menține această regulă. Sănătatea poate fi afectată dacă nu se iau în calcul opțiuni pentru înlăturarea sau eliminarea cu totul a factorilor externi. Inamicul numărul 1 al spațiilor este mucegaiul, în cele mai multe cazuri. Dacă acesta persistă mult timp într-o cameră locuibilă, persoanele pot ajunge să prezinte afecțiuni grave.

Decorator Shop, un magazin specializat în materiale pentru decorare, respectiv redecorare, vă pune la dispoziție vopsea lavabila interior antimucegai. Veți avea ocazia să schimbați aspectul camerei și totodată să o protejați de acest des întâlnit dăunător. Alegeți o vopsea cu dublu efect, pentru a nu permite apariția mucegaiului.

Mai mult decât o vopsea

Pentru spațiile interioare și cele exterioare, această vopsea este ideală. Are un efect mat care oferă un strat de alb imaculat plăcut vizual. Acoperă suprafețe mari și conferă protecție împotriva formării mucegaiului. Formula a fost special concepută folosind o tehnologie nouă în domeniul vopselelor.

Conține ioni de argint care prin uscare, conferă vopselii un strat rezistent împotriva dezvoltării bacteriilor. Conține de asemenea o formulă antimicrobiană care nu permite formarea bacteriilor și a factorilor toxici. Este de preferat să optați pentru o astfel de vopsea datorită efectelor benefice pe care le are asupra sănătății dumneavoastră. În plus, deoarece cantitatea de COV (compuși organici volatili) este zero, camera proaspăt zugrăvită nu produce alergii la persoanele sensibile sau cu alergii ale căilor respiratorii.

Este un lucru cunoscut de toată lumea faptul că mucegaiul și implicit igrasia contribuie la formarea aerului greu respirabil. Umezeala și aerul închis sunt două componente care nu au ce căuta în spațiile locuite de multe persoane. Acestea sunt predispuse spre anumite afecțiuni ce cu greu se pot ține sub control. Multe persoane optează pentru deschiderea ferestrelor în acest spații, doar că efectul nu este de durată. Odată închise geamurile, aerul se îngreunează ușor, ușor, iar umezeala revine.

Contați pe Decorator Shop

Pentru vopsele și materiale de calitate dedicate casei, alegeți un magazin de specialitate. În gama celor de la Decorator Shop veți găsi produse dedicate casei, sau spațiilor în care vă petreceți perioade mari de timp. Nu trebuie să faceți rabat de calitate, de aceea la Decorator Shop veți găsi vopsele, tapet, soluții profesionale la prețuri mici. Pentru a respira aer sănătos, dar și pentru un confort sporit este necesar să alegeți produse calitative, dacă vorbim despre zugrăvirea casei.

Camera copilului trebuie să beneficieze de soluții și vopsele calitative atunci când sunt zugrăvite. Deoarece este un mediu în care acesta își petrece majoritatea timpului, trebuie să alegeți încă de la început vopsele calitative. Decorator Shop vă poate deveni furnizorul principal pentru aceste vopsele și nu numai.

Pe site-ul oficial decoratorshop.ro puteți găsi acest tip de vopsea, cât și altele ideale pentru o zugrăvire corespunzătoare. La un preț accesibil, pot fi achiziționate în diferite cantități. O puteți selecta direct din pagină, dacă optați pentru comanda online. Alegeți materiale care împiedică formarea unor bacterii ce pot dăuna sănătății. Acestea, dar și alte produse sunt disponibile în stocul celor de la Decorator Shop. Spor la lucru!

Contact:

0268 406 318

shop@edecorator.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.