De unde poti cumpara utilaje si unelte pentru gradina

Traim vremuri grele, pe care in urma cu o jumatate de an nu ni le-am fi putut imagina. Multi dintre romani sunt in acest moment inchisi in case din cauza pandemiei de coronavirus si multi se intreaba ce ar putea face cu tot timpul liber de care dispun. Daca sunteti destul de norocosi incat sa aveti o curte a voastra, acum este perioada in care va puteti comanda online tot ceea ce va trebuie ca sa transformati o curte banala in gradina raiului. De unde poti cumpara utilaje si unelte pentru gradina? Raspunsul este unul singur: din magazinul online https://www.expertscule.ro/. Mai sus aveti un link care va trimite direct pe site.

Vreau sa am o curte frumoasa

Daca ai admirat curtile vecinilor, daca te-ai gandit ca ar fi dragut sa ai si tu una ca a lor, poate ca a sosit momentul sa treci de la gand la fapta. Occidentalii, de exemplu, considera ca o curte frumoasa este acea curte care e imprejmuita de un gard viu tuns regulat, care are un gazon mereu verde si bine ingrijit, care are cel putin un copac care sa faca umbra in perioada de vara si care, nu in ultimul rand, are multe flori de toate culorile. Poate parea o munca destul de grea la inceput, insa te asigur ca de fapt nu este, daca ai utilajele si sculele potrivite. Nu trebuie sa fi expert in gradinarit ca sa ai o curte senzationala, pentru care sa te admire sau invidieze trecatorii.

Foarfeca electrica de tuns gard viu

Daca deja ai gard viu, e suficient sa iti cumperi o foarfeca electrica special conceputa pentru asta. Efortul pe care il depui este minim, insa efectul este incredibil. In Marea Britanie, de exemplu, oamenii isi tund gardul viu cu diferite modele, astfel incat sa nu semene cu al vecinului. Noi avem un prieten care si-a cumparat o foarfeca electrica pentru a-si aranja gardul viu din fata casei. Pentru ca vecinilor le-a placut ce a iesit, a fost rugat sa ii ajute si pe ei. Vazand ca munca lui are succes, si-a mai cumparat niste utilaje si unelte si si-a deschis o firma care astazi ii aduce un profit important. Foarfeca electrica din imaginea de mai jos poate fi folosita pentru ingrijirea curtilor, gradinilor, parcurilor si chiar a padurilor. Este usor de utilizat, oferind un confort sporit celui care o manuieste.

Masina de tuns iarba

Fie ca aveti gazon in curte si vreti sa il vedeti mereu ingrijit, fie ca la voi creste iarba si musetel, cum se intampla in curtea soacrei mele, o masina de tuns iarba este indispensabila. Modelul de mai jos este foarte usor de manevrat (avem si noi la tara, il foloseste soacra mea, care este trecuta de 60 de ani), nu necesita efort fizic. Are ghidon pliabil, astfel incat utilizatorul sa stea in cea mai confortabila pozitie atunci cand tunde gazonul. Masina are un sistem de reglare in sapte trepte, ca sa puteti taia gazonul la marimea dorita, cu inaltimi de la 25 cm si pana la 75 cm. De asemenea, masina are si un cos de colectare foarte spatios, pentru ca lucrarea sa se realizeze rapid. Daca vreti sa comandati masina de tuns iarba de pe site-ul https://www.expertscule.ro/, sa stiti ca transportul pentru ea este gratuit.

Ferastrau pentru pomi

Toaletarea pomilor este o parte importanta din ingrijirea unei curti. In afara de aspectul estetic de necontestat al unor pomi bine tunsi, aici discutam si despre sanatatea acestora, stiut fiind faptul ca un pom lasat sa creasca la voia intamplarii nu va da destul rod sau, dupa caz, nu va avea o coroana frumoasa si va fi mereu in pericol ca, la fiecare furtuna sau vant puternic, sa se rupa. Iata de ce un ferastrau pentru pomi este indispensabil daca locuiti la curte si aveti copaci pe acolo. Folosind modelul de ferastrau de mai jos puteti face taieturile de la sol, pentru a fi in deplina siguranta. Poate fi utilizat pana si de catre persoanele care nu au deloc experienta in toaletarea pomilor. Poate fi folosit atat in curtea proprie, la curatarea copacilor pe care ii aveti plantati, cat si in livezi, daca sunteti norocosi sa dispuneti de asa ceva.

Va las si datele de contact ale firmei, in caz ca doriti sa comandati utilaje si unelte pentru gradina:

Comanda telefonica: 0786 703 665 sau pe email la contact@expertscule.ro