Aveam candva un uscator de rufe. L-am folosit ani de zile si am fost tare multumita de el. Nu stiu prin ce intamplare misterioasa (gurile rele spun ca de vina ar fi cainele care facea numai prostii cand era pui), intr-o zi frumosul si utilul meu uscator de rufe m-a intampinat “plangand” in bucatele. L-am gasit cazut pe jos, faramat. Nu am reusit sa imi cumpar altul inca, desi stiu ca pe site-ul celor de la Homex.ro  se gasesc uscatoare de rufe pentru balcon la preturi foarte bune si ca livrarea se face intr-un timp relativ scurt. Uneori ne distram pe aceasta tema, intrebandu-ne daca de vina e cainele care a distrus uscatorul de rufe, arhitectul care a construit acest bloc fara balcoane la parter sau lenea noastre deja proverbiala, care face sa stam pe intuneric pentru ca “nu avem timp” sa cumparam un bec sau sa intindem rufele pe o sarma in bucatarie, pe post de decoratiuni interioare. 

Acum am reusit sa ne decidem sa dam totusi o comanda pe Homex.ro, caci e pacat de casa noastra proaspat renovata sa o stricam cu acele decoratiuni interioare care ar trebui sa stea in balcon sau in baie, nicidecum in bucatarie, ca pe vremea lui mamaie. In acest magazin online exista in jur de 50 de modele de uscatoare de rufe pentru balcon, multe dintre ele cu preturi care incep de la 34 de lei. Sunt potrivite pentru cei care locuiesc in apartament, mai ales ca dupa utlizare pot fi pliate si ascunse undeva in debara, sa nu ocupe prea mult spatiu. As putea comanda chiar doua uscatoare, caci au preturi foarte bune. Mi-ar placea sa am unul pentru lucrurile mai grele, cum sunt cearsafurile sau puloverele, si unul pentru sosete si alte lucrusoare mici.

tm_uscator-rufe-vertical-jr-33mt-acid-green-wh-meliconi

Desigur, nu vom comanda numai un uscator de rufe, caci am vazut pe acolo o multime de decoratiuni interioare tare frumoase, care s-ar potrivi perfect in casuta noastra. Imi voi lua vreo doua covorase pentru baie si poate o vaza in care sa imi asez florile pe care sotul meu mi le cumpara fara o ocazie anume, doar pentru ca stie cat de mult imi plac. Voua ce obiecte de pe site-ul Homex.ro va plac?