Unde pot gasi povesti deosebite pentru copii?

Daca ai senzatia ca ai urmarit toate videoclipurile de pe youtube si acum te intrebi Unde pot gasi povesti deosebite pentru copii?, raspunsul este aici. Canalul meu de youtube este inca mic, dar lucrez zilnic la asta.

Pregatesc povesti educative pentru copii si sper sa ii bucur cu ele si sa ii ajut pe parinti sa isi educe bine pruncii. Este foarte greu sa ajungi vizibil pe o piata deja suprasaturata, insa ma straduiesc. Stiu ca pot aduce plus valoare pentru ca aleg sa prezint pe youtube povesti noi, mai putin cunoscute in limba romana.

Nu am bani de investit in reclame. Singura mea speranta sunt cei care ma urmaresc pe blog. Ma bazez pe ei ca vor da un like, un share, un orice pentru ca povestile mele sa ajunga la copiii dornici sa asculte povesti deosebite.

Daca in jurul tau exista copii, ofera-le in dar povestile mele. Se vor bucura si iti vor multumi mai tarziu. Celor care intreaba Unde pot gasi povesti deosebite pentru copii?, arata-le canalul meu de youtube. Am in plan o multime de povesti frumoase pentru copii. Unele au fost deja postate pe youtube.

10 carti pentru copii de pus sub bradul de Crăciun

Unde pot gasi povesti deosebite pentru copii? Iata cateva dintre ele:

Câinele cel lacom. Povești noi și educative pentru copii de 4, 5, 6, 7 ani

Povestea oalei cu budincă. Povești noi pentru copii 2021.

Povești noi pentru copii – Cum a ajuns Jumbo pe lună

Unele dintre povestile pentru copii existente pe canalul Iubesc Viata sunt scrise chiar de mine. Altele, precum cele recomandate aici, fac parte din folclorul a diverse popoare. Le-am tradus si le-am pregatit in asa fel incat sa sune bine in limba romana si sa fie pe intelesul fiecarui copil.

Cea de mai jos, de exemplu, a fost scrisa de mine saptamana trecuta. Sper sa va placa fiecare dintre aceste povesti deosebite.

Cum sunt pedepsiti copiii obraznici – poveste

S-ar putea sa te intereseze si articolul Cum să îmi pedepsesc copilul obraznic?

sau

Mama și copilul – sfaturi despre creșterea și îngrijirea copilului

Unde pot gasi povesti deosebite pentru copii?