Crescatorii de porumbei sunt in general persoane rabdatoare, care iubesc cu adevarat aceste pasari si le cunosc nevoile in functie de anotimpuri si varsta. Nu este simplu sa cresti porumbei dovada fiind cei care pornesc pe aceasta cale si renunta la fel de repede. Cei care se implica cu adevarat sunt si cei care investesc atat timp, cat si bani si atentie, dar care reusesc mai apoi sa castige la concursurile cu porumbei voiajori.

Daca te enumeri in aceasta categorie de oameni si vrei sa continui sa ai rezultate cu porumbeii tai, afla despre magazinul online produsecolumbofile.ro. Vei gasi aici tot ce ai nevoie pentru cresterea optima a porumbeilor. Mai mult, vei gasi si medicamente necesare acestor pasari, vitamine si alte pastile de la diverse branduri, astfel incat sa alegi ce crezi ca este potrivit.

Alegerea antibioticelor potrivite

Cand vine vorba despre antibiotice porumbei conteaza foarte mult cum le alegi in functie de problemele de care sufera porumbeii. Poti gasi pe site zeci de variante dintre care poti alege si pentru fiecare dintre ele vei vedea si specificatiile, asupra caror boli functioneaza.

Un important aspect este totusi faptul ca trebuie sa alegi in functie de cum pot fi administrate antibioticele respective. Unele pot fi dizolvate in apa, iar altele trebuie date direct porumbelului. Alegerea in acest sens o faci in functie de numarul porumbeilor infectati sau bolnavi. Daca este vorba despre mai multi, cu siguranta avantajos ar fi sa alegi variantele care se dizolva in apa.

Atentie totusi ca acestea trebuie lasate cateva ore sa se dizolve complet astfel incat sa nu existe riscul ca unii dintre porumbeii care beau sa asimileze o cantitate prea mare de antibiotic si altii prea putin sau deloc. Descopera pe site-ul celor de la Produse Columbofile ce poti alege.

Amenajeaza-le cuibul cu tot ce au nevoie

Tot pe site gasesti si categoria cu accesorii de unde poti alege atat inele de picior de diverse tipuri cat si alte lucruri esentiale. Printre acestea se enumera incalzitoarele pentru apa necesare in sezonul rece. Apa pe care porumbeii o beau nu trebuie sa fie complet rece, ci potrivita. Asta pentru ca se pot imbolnavi din cauza apei pe care o beau si cu siguranta nu va doriti acest lucru.

Motiv pentru care iarna este indicat un incalzitor pentru apa astfel incat sa se poata adapa oricand au nevoie, nu doar cand le poti duce tu apa. Gasesti si recipiente pentru mancare ce pot fi agatate la un nivel mai inalt pentru a-i ajuta sa manance mai usor. Poti comanda si cuibare din carton sau ceramica si toate acestea au preturi accesibile de care sa te bucuri.

Poti intreba oricand reprezentantii daca ai vreo nelamurire sau daca ai nevoie de ajutor si acestia iti vor explica tot ce vrei sa stii. Este un magazin online de incredere si un ajutor pe care te poti baza daca te-ai decis sa intri in lumea columbofila.

Contact:

0773 774 303.