Dupa cum stiu toti cei care ma citesc, in scurt timp voi pleca spre Scotia pentru o perioada (sper eu) lunga de timp, asa ca sunt in cautarea celor mai bune solutii pentru a transporta lucrurile pe care le voi lua cu mine. In plus, trebuie sa pregatesc un colet si pentru baiatul meu, care este in Anglia si are nevoie de niste lucruri de acasa, asa ca rascolesc in lung si in lat internetul pentru a vedea care sunt optiunile. Sa trimit cu avionul nu imi convine, pentru ca preturle sunt destul de mari, asa ca mi-am indreptat atentia catre firmele care ofera transport marfa. Mi-a iesit in cale site-ul expresstrans.ro. Este vorba despre o firma care ofera transport marfa in Spania, dar si in alte zone ale Europei, din cate am inteles.

Inca nu am sunat sa intreb daca as putea apela la ei pentru a transporta ceva marfa (vreo doua colete, de fapt) pana in UK, insa o voi face in cursul zilei de astazi. Dar, daca tot am apucat sa scriu despre aceasta firma, vreau sa le fiu de folos celor care au nevoie in principal de o firma care ofera transport colete si transport marfa in Spania, stiut fiind faptul ca acolo traiesc foarte multi romani. Unii vor sa se stabileasca definitiv acolo, altii vin in tara in vacante si pleaca de aici incarcati cu diverse lucruri. De ce sa platiti, asa cum am facut noi, o multime de bani pentru bagajul de cala la avion, cand exista o multime de firme care ofera transport coletarie Romania Spania (si Spania Romania, desigur) la preturi de multe ori mai bune?

De exemplu, cei de la Express Transinternational, despre care scrius astazi pe blog, dispun de tot felul de masini, de dimensiuni diferite (inclusiv camioane de mare tonaj cu temperatura controlata), astfel incat oricine sa poata transporta colete cu ele, fie ca e vorba despre persoane particulare, fie ca e vorba despre firme care au nevoie sa duca marfa dintr-un loc in altul pe teritoriul tarii sau al Europei. Sa nu uitati, in cazul in care vreti sa transportati produse fragile, sa le ambalati in mod corespunzator, astfel incat ele sa ajunga intregi la destinatie.

De asemenea, tineti cont de faptul ca nici o firma serioasa, care se respecta, asa cum sunt cei de la Express Transinternational, nu va accepta sa transporte articole care sunt interzise prin hotararile aflate in vigoare: lichide inflamabile (benzina, acetona etc), artificii, munitie, materiale explozive, materiale iritante, gaze comprimate (oxigen, propan, butan) si multe altele din aceeasi categorie. Armele, drogurile si tutunul sunt de asemenea interzise, deci sfatul meu este sa nu incercati sa includeti asemenea produse in coletele pe care le trimiteti pe ruta Romania Spania sau Spania Romania.

Pentru mine, toate astea reprezinta garantia seriozitatii firmei de transport, asa ca o recomand tuturor celor care sunt in cautarea unei firme pe care sa se bazeze pentru servicii de transport calitative la preturi cat mai corecte, cat mai optimizate. O recomand nu doar celor care au nevoie de un transport coletarie ocazional, ci si celor care isi doresc un partener de cursa lunga, un partener pe care sa se poata baza oricand. Dupa cum spun chiar cei de la Express Transinternational, ii recomanda in primul rand profesionalismul de care dau permanent dovada si responsabilitatea cu care se ocupa de fiecare client in parte.

E bine sa stiti si faptul ca fiecare dintre masinile flotei este asigurata asa cum se cuvine, la fel cum si coletele transportate beneficiaza de asigurare pe intreaga durata a transportului, fie ca este vorba despre Romania Spania, Spania Romania sau de alte rute.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.