Transport colete Romania Anglia cu zoomcurier.ro

Cei care locuiesc in Anglia sau care au rude stabilite acolo stiu ca este tot mai greu sa trimiti colete, mai ales ca s-au intensificat si controalele si nu orice tip de marfa mai este permis in pachete de cand cu brexitul. Tocmai de aceea vreau sa vin in ajutorul celor care au nevoie de informatii si sa vorbesc astazi despre transport colete Romania Anglia cu zoomcurier.ro. Sper din suflet ca articolul meu sa ajunga la cat mai multe persoane si sa le fie tuturor util.

Pentru cei care vor sa transporte colete pe ruta Romania Anglia (si/sau Anglia Romania), recomand firma Zoom Curier, despre care puteti gasi mai multe detalii direct pe site, la adresa zoomcurier.ro.

Exista cateva motive intemeiate pentru care sa alegi transport colete Romania Anglia cu zoomcurier.ro:

-este vorba despre o echipa cu experienta care ofera fiecarei persoane si firme in parte profesionalism la nivel inalt, siguranta si flexibilitate

-accentul se pune intotdeauna pe siguranta coletelor si satisfactia clientilor, lucru pe care ar trebui sa il cautam mereu cand apelam la serviciile unei firme

-livrarea coletelor este foarte rapida

-preturile sunt competitive.

Cei mai multi dintre clientii firmei Zoom Curier sunt consumatori individuali si afaceri mici si mijlocii. Asadar, daca vrei sa trimiti un pachet rudelor stabilite in Anglia, cea mai rapida si sigura metoda este transportul de colete Romania Anglia cu zoomcurier.ro. La fel si daca ai o afacere si te intereseaza sa transporti anumite produse in siguranta, rapid si la un pret fara concurenta.

Coletele pot fi de orice dimensiune. Toti clientii sunt tratati cu acelasi respect si profesionalism, indiferent de marimea si numarul coletelor trimise. Pretul pentru Londra si in general pentru UK, atat inside M25, cat si outside M25, este imbatabil: 1,50 lire pe kg.

Apeland la serviciile zoomcurier.ro, cu siguranta beneficiezi de tot ce este mai bun pe piata in acest moment: transport rapid de colete si documente, siguranta ca vor ajunge intacte la destinatie si un pret mic, accesibil oricui.

As vrea sa ofer si cateva sfaturi celor care acum vor sa trimita pentru prima daca un colet la ruta Romania – Anglia. Trebuie sa stii ca toate coletele internationale fac mai multe opriri pe drum si uneori sunt manipulate prin mai multe depozite pana ajung la destinatie. Din acest motiv este important sa ambalezi cat mai bine coletul pe care vrei sa il trimiti, ca sa te asiguri ca el va ajunge intact la destinatar.

De asemenea, ai mare grija la ceea ce introduci in colet, caci anumite produse/obiecte sunt nepermise de lege. Asigura-te ca stii exact ce ai voie sa trimiti peste hotare in colete si ce nu ai voie, ca sa nu iti fie retinute si sa nu complici lucrurile.

Inainte de a incheia acest articol, vreau sa mai spun ca firma pe care o recomand pentru transport colete Romania Anglia, zoomcurier.ro, ofera si altfel de servicii care te-ar putea interesa. Daca esti in cautarea unei firme care sa te ajute cu mutari Anglia Romania sau Romania Anglia, la Zoom Curier vei gasi tot ce ai putea avea nevoie.

Detalii:

Zoom Curier – Anglia

Program Call Center

Luni – Sambata 08:00-20:00. Duminica INCHIS

Tel: +44 (0) 7860 802 061
Email: contact@zoomcurier.ro

 

Zoom Curier – Romania

Program Call Center

Luni – Sambata 08:00-20:00. Duminica INCHIS

Tel: +40 746 078 733
Email: contact@zoomcurier.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.