Odata ce ne mutam la casa noastra, depunem toate eforturile pentru a transforma fiecare spatiu in functie de necesitati, gusturi, personalitate, stilul de organizare, astfel incat sa ne simtim cat mai bine in interior. Un singur loc il putem numi acasa, locul care ne atrage ca un magnet indiferent, unde mergem in lumea aceasta.

Deseori trebuie sa aducem imbunatatiri locuintei noastre, sa mai schimbam lucrurile, sa ne debarasam de tot ce nu ne este necesar, sa abordam alt stil in decorul casei. Pentru schimbari aduse in locuinta, traget.ro poate fi partenerul tau de incredere.

Plintele decorative

Plinta este elementul ce face legatura intre pardoseala si perete. Aceasta nu are numai rol functional, ajutand la mascarea diferitelor cabluri, la protejarea peretelui de umezeala si lovituri si la impiedicarea acumularii de praf, ci si estetic. Designerii de amenajari interioare pun un mare accent pe alegerea modelului plintei, astfel incat aspectul final al camerei sa fie multumitor.

Plintele schimba complet aspectul incaperii, iar prin aceste elemente decorative poti adauga un plus de personalitate si eleganta. De regula, persoanele aleg plinte care sa se potriveasca pardoselii, insa o plinta alba poate fi o alegere inspirata, indiferent de nuanta acesteia. Plinta are proprietatea de a oferi spatiului un aspect continuu, proportionat, fiind un plus de valoare estetica si functionala. Suprafata plintelor albe prezinta o buna aderenta la vopselele lavabile, astfel ca au avantajul de putea fi vopsite cu aceeasi vopsea lavabila ca si peretele, pentru a conferi un aspect unitar. Pe traget.ro vei gasi o varietate de modele din care sa alegi, atat albe, cat si cu efect de lemn.

Tapetul – decor simplu si rapid de aplicat

A vopsi peretii intr-o noua nuanta reprezinta un proces dificil. Mobila trebuie mutata in mijlocul camerei, aceasta impreuna cu pardoseala trebuie protejate cu folie, implica mult efort fizic pentru a da cu trafaletul, trebuie aplicate si alte materiale inainte de a vopsi peretii si timpul de asteptare pentru uscarea straturilor este indelungat.

In schimb, poti opta pentru aplicarea unui tapet pe toti peretii sau doar pe unul, care sa fie un perete de accent in incapere, vedeta principala. Aplicarea unui tapet si uscarea stratului de adeziv dureaza mult mai putin si poti face o schimbare radicala in incapere, fara prea mult efort. In plus, tapetul protejeaza peretele de murdarie si lovituri si se intretine usor cu o laveta umeda, un burete bine stors sau o perie moale. Vei gasi pe traget.ro o gama variata de tapete si fototapete cu diverse modele ce pot infrumuseta spatiul.

Alte schimbari rapide ale decorului

Fiindca timpul nu prea este prietenul nostru in prezent, dar te-ai cam plictisit de aspectul actual al locuintei si vrei sa faci o schimbare, iata cateva idei utile pe care le poti incerca:

  • Schimba draperiile – acestea sunt un element important in decorul incaperii, iar cu o alegere potrivita poti aduce iluzia de mai mult spatiu si luminozitate in incapere, fara a pierde din protectia solara. Sau, daca incaperea este deja spatioasa, iti permiti sa alegi o nuanta inchisa sau draperii cu modele interesante ce o vor scoate din anonimat.

  • Alege o cuvertura pentru pat – in dormitor ne petrecem o mare parte din timpul nostru, iar acest loc trebuie sa ne ofere nivelul optim de relaxare si confort. Cuvertura nu numai ca va proteja lenjeria de praf, pete si decolorare, dar aduce un plus estetic dormitorului si un aspect ordonat.

  • Schimba aspectul mobilei cu un autocolant – nu oricine isi permite sa schimbe mobila veche ce deja nu mai este in tendintele de design interior. Insa, cu putina creativitate si rabdare acestea pot fi reconditionate simplu cu un autocolant cu aspect de lemn. Pe traget.ro gasesti model de stejar, ulm japonez, frasin, nuc, wenge si nu numai.

Descopera articolele decorative care vor face diferenta in aspectul locuintei tale, pe traget.ro.

Contact:

comenzi@traget.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.