Time for yourself: relaxeaza-te cu Masatto!

Timpul pe care il acorzi tie este poate un dar nepretuit. Gandind ca tu contezi mai intai de toate, deci sa te pui pe primul loc, nu este egoism, ci o necesitate. Pentru ca esti stresat si obosit si in fiecare zi, ai nevoie de pastila minune care sa te readuca in punctul zen. By the way, mai stii cum e sa fii zen?

Descopera de la Masatto o gama de fotolii fara egal. Acum te poti bucura de experienta masajului profesional la tine acasa. Fotoliile Masatto se aseamana cu maseurii profesionisti si imita pe cat de natural posibil miscarile mainilor dibace. Dezvoltate cu ajutorul specialistilor, fotoliile de masaj sunt realmente o experienta ce defineste relaxarea in intimitatea casei, cu zero efort din partea utilizatorului. Acestea sunt create astfel incat sa fie considerate un terapeut personal.

Cum te ajuta masajele!

Stiai ca… stresul creeza contextul perfect pentru ca imunitatea sa fie provocata? Presupune o mai mare predispozitie la boala, iar pe fondul unor afectiuni preexistente asistam la amplificarea unor probleme de sanatate.

Unul din efectele benefice pe care masajul il poate avea este stimularea de endorfine care sa contracareze stresul. Reduce tensiunea, promoveaza gandirea clara, nu sub efectul stresului ce ofera impuls negativ de a gandi si a actiona.

Nu in cele din urma, merita amintit si faptul ca fotoliile de masaj, prin complexitatea lor privind tipurile, tehnicile de masaj, pot imbunatati postura. Tendinta este aceea de a sta cat mai aplecati spre fata, coloana curbata excesiv. Prin actiunea masajelor asupra muschilor incordati, prin eliberarea tensiunii asupra nervilor din aceasta zona poate fi adoptata, din nou, pozitia corecta si verticalitatea coloanei asa cum este normal.

Time for yourself!

Descopera fotoliu masaj terapeutic de la Masatto! Programe manuale sau automate, cu tehnici variate – de la stretching la shiatsu, programe scurte perfecte pentru orice moment al zilei, morning buzz sau refreshing nap – sunt parte din tehnologia complexa din spatele fotoliilor by Masatto.

O sesiune de masaj oricat de scurta ar fi ea te revitalizeaza. Nu degeaba deviza celor de la Masatto este „You are in good hand”. Cand mana unui maseur profesionist te atinge exact in punctul de maxima incordare, cand apasa intens si iti elibereaza durerea simti pielea de gaina. Ori asta este starea ta dupa ce incerci experienta intr-un fotoliu de masaj Masatto.

Descopera:

  • Masajul cu perne de aer ce se comprima.
  • O sina speciala ce se muleaza perfect pe coloana, de tip SL.
  • Sistem zero gravity care pozitioneaza corpul in unghi perfect pentru relaxare.
  • Masajul cu role 4D.

Muzica in surdina, o telecomanda care iti permite sa setezi imediat cat si cum sa continue programul de masaj si gata. Ai relaxarea pe care ai visat-o de multa vreme!

Testeaza gratuit! Viziteaza Masatto in unule din cele 6 showroom-uri.

+40 756 478 789

contact@masatto.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.