Pe piata sunt atatea paturi si tarcuri copii disponibile, incat este foarte dificil sa alegi produsul perfect pentru bebelusul tau. Unele dintre ele sunt absolut adorabile, dar sunt si sigure? Altele au foarte multe caracteristici, dar pretul este pe masura? Cand cumperi un patut sau un tarc pentru copilul tau trebuie sa iei in considerare siguranta, design-ul, caracteristicile si, desigur, pretul.
La jucariafavorita.ro exista mai multe tipuri de patuturi si tarcuri pentru cei mici, menite sa satisfaca si cerintele parintilor.

Patutul clasic

Este acel tip de patut pe care il aveam si noi cand eram mici. Desigur, design-ul s-a mai imbunatatit putin, insa conceptul este acelasi. Astfel de patuturi sunt disponibile in culori naturale de alb sau stejar. Acest tip de patut are un aspect clasic. Unul din modele disponibile la jucariafavorita.ro este cel de la Tutti Bambini, tip Katie. De alftel, acest tip de patut il puteti achizitiona in pachetul promotional al magazinului online care ofera si o salteluta pentru bebelusi. Patul este unul evolutiv, care se adapteaza tuturor etapelor de crestere a bebelusului. Atfel, se transforma in pat pentru bebe, apoi pat pentru junior si, in final, intr-o sofa moderna si comoda. Acest pat este realizat din lemn masiv si se integreaza in orice camera pentru copii. Mai include un sertar culisant, extrem de util pentru depozitarea lucrurilor pentru cei mici. Salteluta este special creata pentru copii, avand proprietati hipo-alergenice si asigurand un suport ferm coloanei celui mic, pentru o dezvoltare cat mai sanatoasa. Avand un aspect clasic, patutul de la Tutti Bambini va fi oricand la moda, elegant si util.

Patutul pliabil

Acesta este un tip de patut modern, cu doua nivele. Este atat pat de dormit, cat si tarc de joaca pentru copil cand mai creste. Sunt patuturi fabricate dupa cele mai noi tehnologii ce pot fi folosite acasa, dar si luate in calatorie datorita modului simplu si rapid de a fi montate si demontat. In plus, depozitarea nu necesita prea mult spatiu. Un asemenea patut are un sistem dublu de blocare ce ofera o siguranta maxima si astfel sunt evitate accidentarile. Are si sistem de leganare pentru a fi mult mai simplu pentru parinti sa ii adoarma pe copii. Rotitele sunt extrem de utile in care se doreste repozitionarea sau mutarea intr-o alta incapere, acest lucru facandu-se extrem de simplu.

Cele doua tipuri de patuturi disponibile pe site-ul jucariafavorita.ro sunt extrem de sigure si practice. De asemenea, preturile sunt disponibile pentru orice buzunar. Calitatea este exceptionala, fiind diferit doar numarul de accesorii. Unele patuturi pot sa aiba incluse: sistem de atasare al nivelului intermediar, salteluta pliabila, masuta de infasat ce se poate atasa cand se schimba scutecul, spatiu special pentru depozitare, carusel detasabil cu animalute, geanta pentru a putea fi transportat, 2 picioare aditionale care ofera o stabilitate si mai mare si o husa de insecte. Pentru a fi mai usor, pe site-ul jucariafavorita.ro exista atat instructiuni de montare si demontare, cat si detalii privind caracteristicile si accesoriile disponibile pentru fiecare produs in parte. Tot ce trebuie facut este o comanda si in 2 zile patutul dorit este gata pentru primirea micutului “locatar”.