Cand a aparut pe piata tamplaria din aluminiu, toata lumea s-a grabit sa isi faca ferestre si usi de un alb pur, caci se spunea ca izoleaza bine casa, tinand frigul si vantul la distanta. Nici ai mei nu s-au lasat mai prejos. Au pus la apartament ferestre termopan si au crezut ca in acest fel au scapat de orice problema, insa timpul ne-a dovedit ca nu intotdeauna rozul e chiar roz. In primul rand ca deschiderea ferestrelor se face invers de cum ar trebui la absolut fiecare incapere. La bucatarie, de exemplu, fereastra mi se deschide spre aragaz, motiv pentru care geamul e tot timpul stropit de grasime si de bulion. La sufragerie imi cam bate vantul in plete pe la ferestre, habar nu am cum si de ce.

Daca as avea azi posibilitatea sa o iau de la capat, cu siguranta nu as mai repeta greselile, ci as alege sa imi comand tamplarie din lemn stratificat de la Robimex, un loc unde naturalul se impleteste in mod armonios cu profesionalismul, cu lucrul de buna calitate, cu frumosul si cu rezistentul. Tamplaria din lemn stratificat are un farmec aparte tocmai datorita faptului ca isi striga naturaletea prin toti porii, ca respira si permite aerului sa circule, evitand in acest fel riscul ca in incaperi sa apara mucegaiul. Pentru ca, in anii trecuti, toata lumea a dorit sa izoleze ermetic casele, dupa ce anumiti specialisti au spus ca asta e solutia ideala pentru a face economii serioase la utilitati.

Numai ca nimeni nu a amintit de faptul ca o casa care nu respira este o casa bolnava, o casa unde exista riscul ca peretii sa se degradeze si mucegaiul sa apara cand iti e lumea mai draga. Iata din ce motive as alege astazi, fara sa stau pe ganduri, sa schimb ferestrele termopan cu niste ferestre cu tamplarie din lemn stratificat, permitand apartamentului sa respire. In plus, stiti pe acest pamant ceva mai frumos decat lemnul natural, lemnul care miroase a natura, a libertate, a padure, a viata?

Poate ca si voi ati observat deja ca persoanele bogate se reintorc la ceea ce pamantul ofera mai bun si mai frumos, ca aleg naturalul si alunga din vietile lor plasticul si toate lucrurile care fac rau omului, caselor ori chiar planetei. Este un exemplu pe care toti ar trebui sa il urmam, chiar daca pentru noi nu este la fel de usor cum este pentru cei care se scalda in bani. As incepe, de ce nu?, chiar cu tamplaria din lemn stratificat. Aceasta este obtinuta printr-un proces de lipire fibra contra fibra a lamelelor de lemn, care apoi sunt presate pentru a forma tamplaria din lemn stratificat atat de apreciata de catre cunoscatori si de catre cei care doresc sa duca o viata sanatoasa si sa aiba o casa frumoasa.

Desigur, cei de la Robimex nu lucreaza doar pentru persoanele fizice, ci si pentru diverse firme, institutii, hoteluri, pensiuni, cladiri civile si industriale etc, adica pentru toti cei care au inteles ori vor intelege cat este de important sa primim cu bucurie ceea ce natura ne ofera cu darnicie.

SC Robimex Srl
CUI 13811837
Reg Com. J01/128/2001
Sebes, Strada 24 Ianuarie Nr 12 , jud Alba