Tehnologia este prezentă din ce în ce mai mult în viețile noastre. Acest lucru este resimțit în mai toate domeniile. Nici când vine vorba de înfrumusețare lucrurile nu stau altfel. Astăzi nu mai stăm la cozi infernale pentru a ne tunde, pentru a ne asigura locul la machiaj sau unghii și nici chiar pentru a rezerva sau anula o programare.

Stailer – locul în care te poți programa la salonul dorit

Ce ai spune dacă toate saloanele de renume din zona ta s-ar aduna într-un singur loc, astfel încât tu să îl poți alege pe cel care îți place? Se poate! Stailer – aici gasesti rapid un salon de coafura in Craiova dar și în alte orașe din România.

Programarea se face foarte rapid și ușor, direct de pe site sau din aplicația Stailer disponibilă în App Store și Google Play. Odată ce ai intrat pe pagina unui salon, vei vedea care sunt stiliștii disponibili, în funcție de tipul de serviciu pe care îl dorești. Următorul pas este să selectezi data și ora la care vrei să se desfășoare stilizarea.

Aplicația îți va aminti că la data și ora stabilite ai o programare și îți va arăta harta cu locația exactă. Dacă cumva nu poți ajunge la programare, tot de acolo poți să anulezi sau să reprogramezi întâlnirea cu stilistul. Totul este foarte simplu. Tu scapi de drumurile inutile iar saloanele sunt la curent în timp real cu disponibilitatea locurilor.

Saloane profesionale verificate

Când alegi unul dintre serviciile saloanelor de pe Stailer ai garanția că acestea sunt unele dintre cele mai bine cotate din zonă. În Craiova, saloane precum Meraki Beauty sau Butterfly Effect își respectă clienții și asta se vede în nota pe care aceștia au acordat-o. Clienții care le-au trecut deja pragul își dau mereu cu părerea legat de serviciile de care au avut parte. Poți vedea toate acestea în secțiunea de recenzii.

Pozele pe care le găsești atașate pe pagina fiecărui salon fac parte din portofoliile stiliștilor. Prin intermediul acestora și cu ajutorul recenziilor vei reuși să îți faci o părere despre munca pe care o depune stilistul la care vrei să mergi. E esențial ca tu să rezonezi cu acesta pentru a nu avea parte de surprize neplăcute la final.

Toate serviciile de care ai nevoie sunt în același loc

Fie că vrei să te tunzi, să te pensezi sau să îți faci epilare definitivă, sigur găsești ceva la unul din saloanele de pe Stailer. Sunt câteva care se axează strict pe un anume serviciu. Dacă cauți un salon de cosmetica si make-up in Craiova îl vei găsi aici. Altele au o arie mai largă de servicii și se ocupă de tot ce ține de zona beauty: unghii, păr, machiaj, îngrijire corporală etc.

Nu mai pierde vremea prin oraș căutând saloane și nu-ți mai deranja prietenii întrebând de colo-colo ce părere au ei despre un anumit stilist. Intră pe www.stailer.ro, pune-te la curent cu toate informațiile de care ai nevoie și programează-te!

Contact:

support@stailer.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.