Lucram si locuiam in Italia in urma cu aproape 12 ani. Acolo am vazut, pentru prima oara in viata, ce inseamna cu adevarat tehnologia si in cate moduri utile poate fi ea folosita pentru ca viata omului sa fie cu adevarat usurata. Probabil ca aratam exact ca omul padurii care coboara deodata la oras in ziua cand, la un restaurant, am descoperit ca ospatarii se foloseau de un soft pentru a rezerva mesele, pentru a prelua comenzile, pentru a emite bonurile fiscale si pentru incheierea notelor de plata. M-am uitat fascinata la felul in care, in doi timpi si trei miscari, ospatarii faceau tot ceea ce era de facut si cred ca as fi facut si fotografii, sa le arat “taranilor” de acasa, daca as fi avut aparatul foto la mine.

Mai tarziu am remarcat ca in foarte multe alte locuri existau asemenea aparate, ca se foloseau de softuri restaurant la pizzerii (si Italia e plina de astfel de localuri), pub-uri, cafenele, bistro-uri etc si m-am tot intrebat de ce noi ramanem intotdeauna la urma, de ce in Romania ajung atat de greu toate aceste facilitati. Inca nu am aflat raspunsul la aceasta intrebare, insa ma bucur sa aud ca in ultima perioada tot mai multi antreprenori din acest domeniu inteleg cat de mult le poate usura viata un soft restaurant si din acest motiv tot mai multi aleg sa utilizeze asa ceva. Desigur, in primul rand sunt cei care vor sa tina pasul cu tehnologia, sa usureze munca angajatilor, sa castige timp oferit clientilor, sa aiba o evidenta exacta in ceea ce priveste vanzarile produselor, a activitatii pe care ospatarii o desfasoara, a bonurilor de comanda si nu in ultimul rand a notelor de plata emise.

Vreau sa le fiu de folos celor care ma citesc si care sunt doritori de softuri restaurant, dar inca nu stiu de unde pot achizitiona asa ceva, asa ca va ofer nu doar un articol interesant, care sa va lamureasca in ceea ce priveste un soft restaurant, dar si locul de unde puteti face rost de el. Pe site-ul Genius Pos gasiti soft restaurant in orice moment, ca si o multime de informatii privitoare la beneficiile pe care acesta le poate aduce intr-un local, restaurant, pub, cafenea, pizzerie, bistro etc. Acest soft restaurant este un produs inovativ, de o calitate excelenta, gandit si realizat pana la cel mai mic detaliu, astfel incat afacerea voastra sa poata fi manageriata la cote inalte, asa cum o cer standardele lumii moderne.

De exemplu, intr-un local puteti folosi acest soft pentru a configura mesele in functie de locatie. Cand urmeaza sa fie plasata o noua comanda sau cand se emite nota de plata, ospatarilor le va fi mult mai usor sa identifice fiecare masa in parte. De asemenea, pentru ca produsele sunt grupate pe sectii si categorii, localizarea lor se realizeaza mult mai usor si mai rapid. Clientii vor beneficia nu doar de timpi mai scurti de asteptare, ci si de posibilitatea de a cere note de plata distincte. Asadar, incasarea produselor poate fi facuta total sau partial, pe diferite moduri de plata.

Nu doar atat. Acest soft restaurant GeniusPos va ajuta sa tineti evidenta vanzarilor pe produse, sa puteti urmari permanent ceea ce se intampla pe sectii (bucatarie, bar etc), sa vedeti activitatea ospatarilor, sa aveti o evidenta a notelor emise si a bonurilor de comanda. Iata ca intram si noi cu adevarat in Europa, in lumea moderna, ca ne putem folosi de tot ceea ce tehnologia aduce nou pe piata si ne usureaza munca. Daca articolul meu va fost de folos si daca aveti nevoie de un soft restaurant, iata datele de contact ale celor de la Genius Pos:

GENIUS SOFTWARE SRL
Alba Iulia, Jud. Alba

 +4 0773 884 673