Țin minte, că în aceași perioadă a anului trecut reușisem să-mi achiziționez la un preț foarte avantajos casa în care locuiesc acum împreună cu familia mea. Pot spune, că a fost unul dintre cele mai importante momente din viața noastră.

Imediat după achiziția făcută am început cu lucrările, atât la partea de interior cât și la partea de exterior a casei. Având în vedere, că optasem pentru o locuință care avea deja un design foarte modern am dorit ca ușa de la intrare să se potrivească mănușă cu aspectul arhitectural al acesteia. Îmi amintesc și acum prin câte peripeții am trecut cu găsirea ușii de intrare, ușă pe care o doream să corespundă nu numai dorințelor noastre și a designului casei, dar și a parametriilor de siguranță și funcționalitate ale acesteia. Având în vedere investițiile realizate, ne doream ca aceasta să fie în conformitate cu toate criteriile alese de către noi și să se încadreze armonios ca un tot unitar. Pentru a nu vă mai plictisi cu aceste rânduri am să trec direct la subiect și am să vă explic experiența mea pe această platformă nouă de configurare directă a ușilor și achiziționare online a acestora.

Au existat multe încercări până să găsim o NOUĂ PLATFORMĂ de CONFIGURARE ȘI CUMPĂRARE A UȘILOR DE EXTERIOR, care nu numai că ne-a ușurat enorm munca, dar pe acest magazin ONLINE – WWW.LIDERDOORS.RO ne-am și găsit ușa de exterior mult dorită dat fiind faptul, că dețin o sumedenie de modele. Din punctul meu de vedere, cei care dețin această platformă de magazin online sunt PIONERI în România în acest domeniu. Credeți-mă pe cuvânt, deoarece am căutat și ne-am documentat în nenumărate rânduri și aceasta a fost singura pe care am găsit-o. Bineînțeles, că au existat și alte site-uri de prezentare sau platforme de vânzare în domeniul tâmplăriei, dar care aveau foarte multe puncte slabe, pe care aș dori să le exemplific scurt și la obiect mai jos:

 • foarte multe informații la modul general și care nu erau targetate pe produsele pe care le vizualizam,
 • structura site-uri-lor era greoiae, greu de urmărit, practic mult prea multe informații, și multe fără rost,
 • nu aveam posibilitatea să ne vedem prețul exact al produsului, ci doar unul estimativ, iar pentru mai multe detalii trebuia fie să mergi la ei în showroom sau să aștepți la telefon până îți realizau ei calculele și asta fără să le ai și tu pentru verificare, etc.

Culoarea casei noastre este albă, iar profilele tâmplăriei din PVC sunt de culoare gri anthracit. Astfel că, noi ne-am visat ușa de la intrare astfel: o ușă de exterior pe culoare gri anthracit care să fie simplă și să aibă doar câteva inserții de inox și cu un mâner (îl considerăm accesoriul ușii, de exemplu: în cazul vestimentației unei femei, accesoriile de bază ale acesteia sunt geanta și pantofii J spațial, destul de înalt și finuț, dar care în același timp să armonizeze cu modelul de ușă de exterior ales. Mai mult decât atât, pentru a da o notă de eleganță și luminozitate părții din față a casei, am mai ales ca în stânga și dreapta ușii să punem 2 luminatoare (luminatorul se referă la o fereastră fixă care are ca scop îmbunătățirea design-ului ușii de exterior și permite în același timp să pătrundă mai multă lumină în încăpere). Să revenim astfel la experiența mea pe magazinul ONLINE WWW.LIDERDOORS.RO. De îndată ce am găsit această platformă, vă spun sincer că m-am uitat în primul rând la ce modele de uși au, mai apoi după ce am găsit-o pe cea care ne reprezenta, am început să mă familiarizez cu procedurile lor de executare și, ulterior de livrare. Inițial, mă gândeam că iar ma așteaptă numeroase informații, texte lungii, căutări pe magazin ca să ajung la ceea ce am nevoie, etc. Nimic mai greșit,  vreau să vă spun, că tot PROCESUL A FOST ATÂT DE SIMPLU, încât am simțit nevoia să scriu acest articol pentru a vă încuraja (cei care aveți nevoie de uși și ferestre din PVC și AL) să cumpărați de pe această platformă, întrucât nu veți regreta. Să nu uităm: în cadrul acestui magazin online îți poți DOTA SINGUR PRODUSUL DORIT cu oricare din opțiunile disponibile pe platformă (de la sistemul de profil dorit pentru executarea ușii, până la partea de sticlă, feronerie, tipuri de mânere, accesorii – amprentă digitală, cititor pe bază de cod, sistem de iluminare cu led, produse profesionale de curățat tâmplăria, etc.) Mai jos am să vă explic întregul proces de achiziție produse:

 1. Am intrat pe liderdoors.ro!

 

 1. Am mers la categoria de uși care m-a interesat pe mine!

Există 4 mari categorii de uși de exterior (Uși SECUNDARE PVC/AL, Uși MEDII PVC, Uși PREMIUM PVC/AL, Uși EXCLUSIVE PVC/AL)

Un lucru de specificat aici: mi-a plăcut, că pe acest magazin online se oferă clienților produse pentru toate buzunarele)!

 

 1. Mi-am ales ușa, apoi mi-am dotat-o cu toate opțiunile pe care mi le-am dorit urmărind toți pașii simpli de pe platformă, mai apoi am adăugat-o în coș.
 2. Mi-am selectat opțiunea în care doresc ca ușa să-mi fie livrată acasă și să fie cu montaj inclus.

De asemenea, și aici trebuie să specific faptul, că TRANSPORTUL este GRATUIT, se plătește în plus doar varianta dacă dorești ca ușa ta să fie montată de către ei. În cazul în care ai o persoană care știe să-ți monteze ușa, poți selecta pe magazinul online FĂRĂ MONTAJ și nu vei plăti nimic în plus.

 

 1. Ulterior, după ce am finalizat procesul de dotare al ușii alese, am inserat datele de pe card în câmpurile solicitate pentru a plăti ușa online, cu cardul.

 

 1. După efectuarea plății online cu cardul, am primit un e-mail, cum că plata a fost aprobată, procesată.

 

 1. Ulterior, am primit factura și comanda finală din partea lor pe e-mail.

 

 1. Următoarea zi, la prima oră am fost sunată de către un operator liderdoors, care mi-a confirmat înregistrarea comenzii mele la ei în sistem, ulterior am mai discutat cu ei aproximativ 3 minute la telefon toate detaliile comenzii mele și termenul de livrare, iar după transmiterea către ei a semnăturii mele pe comanda finală, ușa mea de exterior împreună cu luminatoarele au fost date în producție.

 

 1. După 2 săptămâni de la darea în producție a comenzii mele, aceasta mi-a fost livrată și montată acasă.

 

Astfel dragii mei, am scăpat cu stresul și căutatul de uși prin magazine. Totul a fost foarte simplu prin ONLINE. Mai mult decât atât, alegând să comand ONLINE am CÂȘTIGAT TIMP și am EVITAT NERVI, STRES și AGITAȚIE!

VĂ RECOMAND CU MARE DRAG SĂ CUMPĂRAȚI DE PE:

WWW.LIDERDOORS.RO  – GÂNDEȘTE PRACTIC!