Servicii Funerare Luca. O firma de pompe funebre care ofera servicii funerare non stop si despre care eu am auzit numai lucruri bune de la familiile ce au solicitat ajutor atunci cand au avut de dus la groapa un decedat. Compania de servicii funerare Luca le pune la dispozitia celor interesati pachete complete, indiferent daca doresc un pachet clasic la domiciu, ca au nevoie de pachetul pentru decesul in spital sau orice alt soi de pachet. Exista chiar si un pachet special conceput pentru pensionari. Un pachet clasic la domiciliu include sicriul complet echipat, cruce de lemn, transport la domiciliu, aducerea unui doctor care sa constate decesul si sa faca imbalsamarea, asezarea decedatului in sicriu, eliberarea tuturor actelor necesare inhumarii (certificat de deces, adeverinta inhumare, autorizatie pentru depunerea la capela, autorizatie de transport), transport funerar pana la biserica sau cimitir, manipularea sicriului, dar si 2 platouri de coliva, o sticla de vin, o sticla de ulei, 3 prescuri, 6 pachete de impartit, plus accesoriile traditionale: 12 prosoape, 12 batiste, 20 de bucati de doliu pentru piept, un toiag si un doliu de pus la usa.

Sper sa nu am nici eu, nici voi prea curand nevoie de servicii funerare, dar e bine totusi ca lumea sa stie ca exista o firma de pompe funebre care poate da o mana serioasa de ajutor in ceea ce priveste pregatirea pentru inmormantare. Cand a murit mama, eu si sora mea am alergat nauce in stanga si in dreapta, caci singure ne-am ocupat de acte, de cumparaturi, de coliva, de discutat cu preotul, de absolut tot ceea ce implica o inmormantare. Sotul meu era plecat la munca in strainatate, cumnatul meu isi impartea timpul intre serviciu si treburi care pe noi ne depaseaua sau ne scoteau din minti.

Va spun sincer, daca nu aveti nervi de otel, o inmormantare poate sa va scoata peri albi si sa va urce tensiunea la cote alarmante. Tocmai pentru ca stiu ce inseamna, vreau astazi sa va recomand sa nu procedati ca noi, ci sa lasati firma de pompe funebre sa se ocupe de tot ceea ce inseamna un serviciu funerar complet. Casa funerara Luca – locul unde non stop raspunde cineva la telefon 0763 100 200.

sicriu2