Service telefoane in Bucuresti, Cluj, Brasov, Constanta

Omul modern este complet dependent de telefonul sau mobil. Cei mai multi oameni isi deschid telefoanele chiar inainte de a pune ibricul de cafea pe foc. Tot telefonul mobil este ultimul obiect pe care pun mana seara, inainte de a dormi. Atunci cand telefonul se defecteaza, sa cauti un service de telefoane pentru a-l repara cat mai repede nu este doar un moft, ci poate fi o necesitate, caci oricand poti avea o urgenta care nu sufera amanare.

Pentru cei care locuiesc in capitala, vreau sa recomand un service telefoane Bucuresti. Este vorba despre un service GSM autorizat unde vei putea repara orice tip de Samsung, IPHONE sau IPAD ai avea. Daca ai telefonul defect, nu astepta, ci mergi la specialistii de la mobilefix.ro, deoarece acolo vei gasi rezolvarea problemei intr-un timp foarte scurt si vei primi garantie pentru reparatia facuta.

In capitala, sediul acestui service telefoane Bucuresti este situat undeva in zona Dristor. Indiferent de problema pe care o ai, profesionistii de aici te vor ajuta si o vor rezolva in cel mai scurt timp cu putinta. Diagnosticarea si reparatia se fac pe loc si, oricare ar fi problema, durata maxima de asteptare este de o jumatate de ora, deoarece exista piese de schimb pe stoc.

Pe langa faptul ca poti solicita orice tip de reparatie pentru Samsung, IPHONE sau IPAD, la mobilefix.ro poti beneficia si de inlocuirea display-ului sau a sticlei pentru orice tip de device dintre cele enumerate anterior.

Dintre cele mai comune reparatii la Samsung, de exemplu, am remarcat pe site-ul mobilefix.ro ca oamenii au nevoie pentru telefoanele lor de inlocuire baterie samsung, inlocuire difuzor, inlocuire mufa, reparatie placa de baza Samsung si alte probleme aparute de la “samsung cazut in apa”. Referitor la ultima problema, ma apuca rasul cand imi aduc aminte ca eu mi-am scapat primul telefon nu in apa, ci direct in cana de cafea, lucru care m-a trezit instant, caci pe atunci era mai greu sa gasesti un service telefoane bun, de incredere si cu preturi competitive.

Astazi lucrurile stau mult diferit in ceea ce priveste reparatiile la telefoane Samsung, IPHONE sau IPAD. De exemplu, acest service telefoane despre care nu am decat cuvinte de lauda ofera servicii de tot felul nu numai celor din Bucuresti, ci si din alte orase ale tarii: Cluj, Brasov si Constanta. Iata cum functioneaza acest serviciu:

In cazul in care telefonul tau are o problema si vrei sa il repari la mobilefix.ro, trebuie mai intai de toate sa dai un telefon la firma apeland numarul 0747. 620. 217. Atentie! Fara o discutie in prealabil cu cineva din firma, telefonul tau nu va fi reparat. 

Vei avea o scurta discutie telefonica cu un specialist al firmei care va incerca sa diagnosticheze problema aparuta. Sfatul meu este sa explici clar toate “simptomele” pe care telefonul tau le prezinta, pentru ca situatia sa fie clara si ca tu sa primesti o cotatie de plata cat mai aproape de pretul final corect.

Vei face o cerere pentru un curier care va veni sa ridice telefonul pentru a-l duce la sediu sa fie reparat. Tu vei plati transportul, insa pretul va fi scazut la final, dupa repararea telefonului. Este doar o masura de garantie fireasca, sa nu irosesti timpul specialistilor.

Ambaleaza cat mai bine telefonul, in asa fel incat sa ajunga in siguranta la firma. De aici se vor ocupa profesionistii care, in cel mai scurt timp cu putinta, iti vor rezolva problema aparuta la telefon.

Tin sa specific inca o data, ca sa fie foarte clar, ca tot costul transportului prin curier dus-intors este suportat de catre MobileFix, dar asta numai cu conditia ca telefonul sa fie reparat la ei. In cazul in care nu esti de acord cu pretul final, iti vei primi telefonul inapoi si va trebui sa platesti taxa de curierat.

Cele mai multe dintre reparatii dureaza mai putin de o zi, asa ca ai toate sansele sa iti primesti telefonul inapoi chiar in ziua cand il trimiti la reparat. Poate dura putin mai mult in anumite situatii: de exemplu, in cazul in care este nevoie de reparatii la placa de baza, daca exista daune provocate de caderea telefonului in apa sau alte probleme la fel de complicate.

Pentru mai multe detalii poti oricand sa folosesti datele de contact ale acestui service telefoane, MobileFix:

TELEFON: 0747620217

Email:contact@mobilefix.ro

Program: Luni – Vineri: 10:30 – 19:00; Sambata: 11:00 – 16:00; Duminica: Inchis

Adresa SERVICE:Calea Dudesti 196, vis-a-vis de AutoSoft, zona Dristor. Bucuresti, Romania

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.