In locurile unde exista ascensor, e foarte important sa existe si un anunt cu numarul de telefon al unui service pentru ascensoare, pentru diverse situatii de urgenta care oricand pot sa apara. Eu imi aduc bine aminte de groaza care m-a cuprins in copilarie, in ziua cand am decis sa ma plimb cu liftul alaturi de ceilalti copii. Ne-am deplasat pana in celalalt capat al cartierului, acolo unde se inalta falnic un bloc cu zece etaje. Avea cel mai frumos ascensor vazut de mine vreodata. Oglinda era mereu curata si in interior totul mirosea frumos, a nou. La un moment dat, baietii cu care eram (si care nu aveau mai mult de 10-12 ani) s-au luat la cearta. Au apasat cu frenezie butoanele liftului si au reusit sa il blocheze. 

Am tipat, am batut in usi, am plans. Nimic. Nu venea nimeni sa ne salveze. Exista in lift un numar de telefon al unui service pentru ascensoare, dar inca nu se inventasera telefoanele mobile, asa ca era degeaba. Pana la urma ne-a auzit cineva si a chemat o echipa care a deblocat liftul si ne-a ajutat sa iesim teferi de acolo. De atunci am ramas cu o teama ascunsa fata de ascensoare si tocmai de aceea sper sa intelegeti ca este important sa aveti permanent acces la un numar de telefon al unei echipe de interventii. Adult fiind, imi dau seama ca pot aparea si altfel de situatii care sa necesite ajutor din partea unui service pentru ascensoare.

Eu nu stiu bine cum functioneaza treburile pe la noi in ceea ce priveste ascensoarele, insa as recomanda sa chemati intotdeauna specialisti care sa poata face tot ceea ce este necesar pentru o functionare optima a aparaturii. Tocmai din acest motiv ii recomand astazi pe cei de la MP Ifma. Acestia pot anticipa anumite probleme care ar putea sa apara, gasesc rapid solutiile potrivite fiecarui caz in parte si le implementeaza imediat, astfel incat totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Si ma gandesc nu doar la lifturile de la blocuri, ci mai ales la cele din mall-uri sau alte cladiri prin care umbla zilnic mii de oameni. MP Ifma (clic pe linkul de mai sus) este solutia optima pentru cei care au nevoie de service pentru ascensoare.

escaleras-1