Semnul incepatorului auto. Il recunosc pana si copiii. E galben, are semnul exclamarii in mijloc si poate fi vazut in parbrizul masinii, daca la volan se afla un incepator in ale conducerii masinii. Pe al meu l-am gasit in mijlocul strazii, aruncat probabil de cineva care tocmai implinise cele 12 luni regulamentare. Sau poate ca semnul incepatorului gasit de mine era pierdut si cineva plange dupa el, desi nu are un pret prea mare si poate fi gasit in orice magazin de piese auto, inclusiv in online. Pentru ca nu am masina si nici permis, l-am asezat in pom, sa va atrag atentia ca trebuie sa fiti precauti si milosi in preajma Sehaselei, caci este si ea incepatoare in ale vietii.

 

Semnul incepatorului auto pret de o poza a stat in pom, iar acum s-a reintors in casa, pe biroul meu. Nu mai sunt incepatoare in online, dar zilnic invat lucruri noi si zilnic vad trecand pe langa mine in viteza alti participanti la drum. Despre fiecare dintre ei gandesc doua lucruri: 1. unde se grabeste asa tare? 2. oare in care copac il voi gasi busit? Nu stiu cum se mai dau permisele auto acum, dar vad din ce in ce mai des soferi care gonesc de parca ii alearga din spate niscaiva balauri sau de parca le naste nevasta.

Unde va grabiti, oameni buni? Citeam pe internet ca sunt persoane care prefera sa umble cu “mamaliga” (semnul incepatorului auto) in geam chiar si dupa ce trece un an, doar pentru a se asigura ca vor fi tratati cu respect, ca nici unul dintre ceilalti participanti la trafic nu va goni ca apucatul in preajma lor si nu le va pune vietile in pericol. Sunt voci care sustin ca politia rutiera ar da amenzi celor care pastreaza in parbriz semnul incepatorului auto, dar eu nu cred. Refuz sa cred.

La polul opus sunt soferii care, desi abia au luat permisul de conducere si, prin lege, sunt obligati sa puna la vedere semnul incepatorului auto pret de 12 luni, prefera sa primeasca amenzi numai dintr-o falsa mandrie. Ei sunt cei care se pun in perixol pe sosele si ii pun si pe altii in pericol. Ei sunt teribilistii din cauza carora ne este teama sa mai circulam pe strazi (si uneori chiar pe trotuare). Folositi “mamaliga”, folositi semnul incepatorului auto! Nu va jucati de-a uite viata, nu e viata!

Semnul incepatorului auto pret de o poza. O poza care incearca sa reaminteasca tuturor cat este de pretioasa viata si cat de important este ca, in trafic, sa respectam legile, sa avem grija la cei care abia acum au devenit soferi. Sa ne comportam civilizat, nu ca niste maimute abia coborate din copac.

semnul incepator auto