Industria HoReCa este cea a ospitalitatii si servirii. Pretentiile sunt destul de mari, iar interesul celor care fac parte din aceasta nisa este unul evident: sa ii faca pe oaspetii care le trec pragul sa revina sau cel putin sa ii recomande. Serviciile de calitate atrag de la sine si recenzii pe masura.

Uneori nu sunt profitabile schimbarile majore. A tine insa pasul cu tot ce e nou, a actualiza unele dotari ale unitatilor ce gazduiesc turisti este o prioritate. Mai ales acum, daca ne gandim ca urmeaza una din perioadele aglomerate din an cand hotelurile si nu numai sunt luate cu asalt. Vin sarbatorile de iarna si sunt preferate decoruri specifice, poate chiar traditionale. Cu toate acestea, simpla decorare a unor spatii nu va face ca atentia clientilor sa nu cada pe detalii ce tradeaza lipsa de profesionalism: scaune cu tapiterie murdara, rupta, spre exemplu.

Solutia vine de la AM SI EU

Fie ca vorbim despre mobila si textile Horeca sau de mic mobilier si decoratiuni pentru spatii rezidentiale, acelasi e-shop este o solutie completa pentru toata lumea. Aici vom gasi saltele si somiere, produse pentru gradina si terasa, precum si textile si multe altele pentru acasa sau iata, pentru cei din HoReCa.

Una din categoriile de interes este cea de scaune bar si restaurant. Asta pentru ca acestea sunt de obicei unele din cele mai uzate articole. Scaunele de bar trebuie sa fie confortabile, rezistente si in ton cu stilul de amenajare al barului si decorului din jur. La AM SI EU sunt solutii variate pentru toate locatiile: scaune cu tapiterie textila sau imitatie de piele, inaltime reglabila, cu sau fara spatar, cadru metalic sau din lemn de fag printre altele.

Decorul creat este cartea de vizita

Indiferent ca vorbim despre o cafenea, bar, restaurant, poate unul din incinta unei unitati de cazare, astfel de spatii unde sunt primiti oaspetii au nevoie de o amenajare placuta. Ambientul creat si decorul in sine vor influenta vibe-ul si starea de bine a oaspetilor. Stii cum se spune, oamenii au tendinta de a uita diverse aspecte, insa nu vor uita la fel de usor cum i-ai facut sa se simta. Pe acest principiu, este importanta atentia acordata detaliilor de decor.

Schimbari rapide si de efect pot fi facute in ceea ce priveste textilele utilizate – fete de masa, lenjerii de pat, pilote etc. De asemenea, pentru decorul camerelor draperiile trebuie sa fie groase, salteaua de calitate, pentru ca si odihna sa fie pe masura. Inclusiv covoare pot fi comandate de la AM SI EU.

In cadrul paginii amsieu.ro cei interesati se pot inspira si achizitiona tot felul de produse cu care pot crea un decor pe placul lor si pe aceeasi lungime de unda cu tematica decorului unitatii de cazare.

O sectiune speciala este destinata promotiilor si sunt si aici usor de gasit produse pentru cei din HoReCa. Pot fi solicitate de aici si oferte personalizate. Detalii in pagina oficiala.

Contact: contact@amsieu.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.