Copiii de astazi au cu totul alte preocupari fata de cei din trecut, iar asta este un lucru absolut normal (si de dorit). Abia cand vom putea intelege si accepta acest lucru, daca se va intampla vreodata, vom reusi sa stingem conflictele dintre generatii. Calculatoare, tablete, playstation, telefoane, scaune gaming, jocuri in retea, vloguri, comic con etc. Pentru cei din generatiile mature, enumerarea de mai sus reprezinta doar o insiruire enervanta de cuvinte, pe cand pentru copii si pentru tineri, ele sunt parte din viata.

Am avut nevoie de mult timp pentru a intelege si accepta. Am inceput prin a-i cumpara copilului meu un calculator. Mi s-a parut firesc sa aiba acces la internet, la informatii, la jocuri. Apoi m-am speriat, caci il vedeam petrecand prea mult timp in casa, conectat la o lume pe care eu abia o descopeream. Ii ceream sa iasa afara, sa se joace asa cum ma jucasem eu candva. Inca nu realizam ca exista diferente mari intre generatii.

Aveam pretentia de a-i cere copilului sa joace leapsa, pititea sau sa bata mingea pe maidan, fara sa inteleg ca lumea nu mai este la fel de simpla ca acum 30 de ani, cand pe sosele vedeai doar niste Dacii rablagite, iar prin discoteci baietii rebeli abia aveau curajul de a aprinde tigari Snagov. Acum sunt fericita ca a ales sa fie parte din generatia lui, sa mearga la mare, la munte, la mici petreceri, iar restul timpului liber sa il petreaca la calculator, jucand jocuri in retea alaturi de prietenii sai.

Anul trecut, dupa ce a investit o suma mare de bani in pc, a inceput sa caute pe internet scaune gaming, iar eu am avut nevoie de cateva minute pentru a intelege ca nu este vorba despre un moft, ci de o necesitate. Aceste scaune de gaming sunt gandite special pentru cei care petrec mult timp la calculator sau la playstation. Pot fi ajustate dupa dorinta fiecaruia, oferind astfel utilizatorilor confortul de care au nevoie. Sa va spun un secret: petrec si eu mult timp in fata computerului, chiar daca altele imi sunt motivele si planuiesc sa imi cumpar un scaun de gaming.

Fiul meu si-a cumparat anul trecut. Il foloseste zilnic si inca arata de parca ar fi nou. In clipa in care m-am asezat pentru prima data pe acel scaun, am inteles din ce motiv l-a ales. Confort de cinci stele – asa l-as descrie. Daca aveti copii care petrec mult timp la calculator, va rog faceti un mic efort si cumparati scaune gaming pentru ei. Vei descoperi imediat ca nu e vorba despre mofturi sau despre o noua moda, ci despre o necesitate.

Gasiti scaune gaming ieftine si de foarte buna calitate pe site-ul inegal.ro. Cele mai multe dintre ele (nu stiu daca chiar toate) au pana si garantie 24 de luni. Sunt usoare si rezistente, suporta greutati mari si arata foarte bine. Dar, mai presus de toate, sunt foarte confortabile si sunt absolut necesare pentru cei care petrec mult timp la calculator, fie ca joaca diverse jocuri, fie ca urmaresc videoclipuri pe youtube, fie ca lucreaza. Magazinul inegal.ro nu se adreseaza doar impatimitilor de gaming, ci tuturor celor care tin pasul cu noutatile si petrec mult timp in fata unui computer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.