Ne pregateam sa plecam la mare cu cainele, sa il distram pe nisipul (nu prea) cald al Scotiei. Intamplator mi-a iesit in cale un articol in care era clar specificat ca animalele de companie nu au voie in masina daca nu sunt asigurate corespunzator pentru a preveni orice fel de accident. Am renuntat la ideea de a lua cu noi (deocamdata) cainele si ne-am intrebat daca exista pe piata scaune auto omologate sau trebuie musai sa ii cumparam o cusca potrivita pentru masina. Imediat gandul m-a dus la felul in care sunt lasati in tara noastra copiii in masini. Multi parinti inca nu inteleg importanta pe care o au aceste scaune auto omologate, nu pricep ca ele pot face diferenta dintre viata si moarte in anumite situatii.

Parintii chiar nu ar trebui sa se uite la bani atunci cand este vorba despre siguranta copilului si legile ar trebui sa fie mai aspre in aceasta privinta, in asa fel incat copiii chiar sa fie protejati pe tot parcursul copilariei, pana cand cresc si invata sa se protejeze singuri. Pe site-ul www.nichiduta.ro veti gasi mereu scaune auto de buna calitate la preturi rezonabile. Nu neglijati siguranta voastra si a copiilor vostri, caci o clipa este uneori suficienta pentru a aduce necazul. Fiti precauti, luati toate masurile care se impun (fie ca exista sau nu legi referitoare la asta), faceti tot ce va sta in puteri pentru a va intoarce cu bine acasa si pentru a va asigura ca le oferiti copiilor vostri cele mai bun conditii, sa fie mereu in siguranta.

Nu ma pot abtine sa nu fac comparatii intre tara noastra si Scotia, tara in care locuiesc acum. Daca la noi copiii inca sunt lasati sa stea intre scaunele din fata ale masinii sau sa se joace pe podeaua masinii aflate in mers, iata ca in Scotia nici macar cainii nu au voie sa stea pe banchete daca nu sunt bine ancorati sau bagati in custi care sa le ofere protectie lor, dar si conducatorilor auto. Caci, oricat ne-ar placea sa ne mintim ca noua nu ni se poate intampla, copiii si animalele sunt fiinte imprevizibile, care par sa aiba argint viu in vene.

O clipa de neatentie, o miscare brusca, un zgomot neasteptat si totul se poate schimba cat ai clipi din ochi. De ce sa sfidam soarta, cand putem foarte bine sa tinem cainele intr-o cusca si copilul intr-un scaun auto omologat pe parcursul calatoriilor, in asa fel incat noi, fiintele dragi noua si ceilalti participanti la trafic sa fie in deplina siguranta? Produsele pentru copii sunt gandite si lucrate cu mare atentie, in asa fel incat sa le ofere confort maxim si siguranta deplina in fiecare moment al vietii lor. Noi, parintii, chiar nu trebuie sa ne uitam la pretul produselor pentru copii si nici sa neglijam importanta pe care o au scaunele auto in ceea ce priveste siguranta puilor nostri. Asadar, indreptati-va atentia catre Nichiduta, pe pagina de internet www.nichiduta.ro, locul unde gasiti scaune auto omologate si multe, multe alte produse pentru copii.

In plus, ia uitati ce simpatice sunt cele mai moderne scaune auto pentru copii. Am convingerea ca micutii le vor indragi din prima clipa si ca vor sta cuminti in ele pe parcursul calatoriilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.