Pret de aproape doi ani am dormit pe o saltea excelenta, primita de la cumnatul nostru. La randul lui, si el o primise de la seful care nu luase bine dimensiunile si se trezise ca nu i se potrivea pe pat. Din pacate, desi salteaua e inca foarte buna, a suferit cateva accidente care ne silesc acum sa o schimbam. Una dintre pisicute (cea mica) se obisnuise sa isi faca nevoile fix in locul unde noi dormim.

Degeaba am spalat salteaua, degeaba am dat cu otet. Mirosul nu vrea sa dispara. Am vrut sa intreb pe facebook daca stie cineva unde putem gasi saltele pat la preturi convenabile si tocmai atunci mi-a aparut in cale site-ul Acaju.ro, un magazin online care chiar comercializeaza saltele ieftine, potrivite pentru dormitorul nostru. Acum, singura greutate va fi sa o alegem pe cea mai potrivita din toata gama de saltele pat disponibila.

Acum, normal ca ne dorim sa putem alege dintre acele saltele ieftine pe cea mai buna si mai potrivita nevoilor noastre, iar acest lucru nu e chiar atat de greu pe cat pare, caci eu nu vreau decat sa fie alba, sotul meu o vrea cat mai rezistenta, iar cainele (caci si el e membru cudrepturi depline in familia noastra) o vrea probabil cat mai spatioasa, sa se poata intinde cat e de lung, sa poata chiar si sa alerge, daca nu e nimeni prin preajma sa ii atraga atentia ca nu are voie sa faca in casa acest lucru. Asadar, doleantele noastre sunt simple; vrem sa alegem una dintre acele saltele ieftine, saltele pat rezistente, albe, spatioase, moderne.

Desigur, o vrem la preturi cat mai bune si vrem sa reziste in casa noastra pret de macar 20 de ani. Inca nu stim cum vom proceda cu obraznica de pisicuta care ne-a distrus cealalta saltea, caci tot da semne ca ar vrea sa isi continue activitatea in dormitor. E greu sa stam numai cu usa inchisa la dormitor, e greu si sa acceptam ca avem in casa un animal care isi face nevoile umede fix in patul unde dormim noi. Nu vreau sa va povestesc cum a fost cand m-am asezat pe saltea sa citesc si m-a izbit mirosul… Mai bine va trimit pe site-ul Acaju.ro, locul de unde puteti cumpara saltele ieftine.

thumb_3439