Salon Poeme ofera servicii de inalta calitate

Indiferent de domeniu, ne dorim intotdeauna sa primim cele mai bune servicii posibile. Cand este vorba despre infrumusetarea propriului corp, pretentiile sunt chiar mai mari, asa ca recomandarea unui salon de infrumusetare unde sa te simti bine si in acelasi timp sa primesti cele mai bune servicii este mereu bine-venita, nu-i asa? Astazi vreau sa iti vorbesc despre Salon Poeme, unde totul a fost ridicat la cele mai inalte standarde.

Te poti oricand programa la Salon Poeme chiar si online, folosind linkul pe care l-am pus mai sus, caci te va conduce direct pe site-ul unde poti face acest lucru foarte usor. Tot acolo vei gasi si o galerie foto, ca sa iti faci o idee despre cat de bine se lucreaza in acest salon de infrumusetare. Daca esti in cautarea unui salon intim si cochet care sa iti ofere servicii ireprosabile de infrumusetare, dar si un strop de relaxare in acelasi timp, alege fara sa stai pe ganduri Salon Poeme.

Dar haide sa vedem care sunt cateva dintre serviciile de care poti beneficia la acest dragut salon de infrumusetare unde te asteapta o echipa de profesionisti gata sa iti ofere cele mai bune servicii.

Servicii de epilat: epilat pometi (acest serviciu este atat pentru femei, cat si pentru barbati), epilat mustata, barbie, perciuni, abdomen, interfesier, lombar, axila, inghinal partial, epilat spate, epilat picioare, epilat fese si asa mai departe. Poti beneficia si de vopsit gene si sprancene.

Special pentru barbati, Salonul Poeme mai ofera servicii de masaj capilar si spalat, barbierit, tund barba, spalat si aranjat, ba chiar si tuns zero, la cerere.

Pentru femei serviciile sunt mult mai multe, desigur. Dintre cele referitoare la par voi aminti tuns clasic, tuns cu forma, spalat, uscat fara coafat, coafat intins cu placa, coafat cu perie, coafat cu bucle, impletitura simpla, vopsit, coafat cu tehnici speciale, diverse manopere de tip suvite, balayage, highlights, creponat si asa mai departe.

In ceea ce priveste unghiile, la Salon Poeme poti beneficia de diverse servicii, precum indepartare oja semipermanenta, pictura pe unghii, tratament cu parafina, manichiura clasica, manichiura french, manichiura cu oja semipermanenta, intretinere unghii cu gel, constructie unghii cu gel, pedichiura cu oja semipermanenta si multe altele din aceeasi categorie de servicii.

Iti poti face in orice moment o programare online pentru a te bucura de rasfat maxim intr-un cadru deosebit, intim, placut, unde o echipa de profesionisti se va ocupa de tine cu cea mai mare grija si cu bucuria de a-ti oferi la final o imagine care sa te incante.

Iata cateva imagini care sper sa te convinga ca merita sa faci o vizita la Salon Poeme:

Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 73, Bl. 3, Parter, Sc. 8, Ap. 347

Daca ai deja un salon de infrumusetare si nu stii unde ai putea sa il promovezi pentru a te face cunoscut pe piata din domeniu, arunca-ti un ochi pe site-ul Stailer, unde iti poti inregistra foarte usor salonul ca sa beneficiezi de o expunere mare in fata celor care sunt in cautare de servicii de infrumusetare si ingrijire corporala.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.