Rugaciune catre Maica Domnului pentru vindecarea de boli

Noi, oamenii, suntem supusi problemelor de tot felul. Bolile ne rapesc bucuria vietii, fie care este vorba despre boli de care suferim noi, fie despre bolile celor dragi noua. Ne punem speranta in medici si in rugaciuni catre Maica Domnului, izvor al tamaduirii. Exista o rugaciune scurta care ajuta celor bolnavi si pe care e bine sa o spunem cat mai des, caci ne poate folosi pentru boli stiute si nestiute. Aceasta rugaciune pentru Maica Domnului este foarte buna pentru vindecarea bolilor grave si mai putin grave. Rugaciune catre Maica Domnului pentru vindecarea de boli.

Rugaciune catre Maica Domnului pentru vindecarea de boli

 

https://www.youtube.com/shorts/y6QVOPkKoN4

 

Trebuie doar sa credem si sa ne rugam, caci in Maica Domnului ne e speranta, la fel cum ne este si in medici si in puterea corpului de a lupta cu boala. Spune aceasta rugaciune de boala cand ai nevoie. Spune-o in gand. Spune rugaciunea din tot sufletul tau. Poti spune rugaciunea pe masura ce o asculti, caci e mai usor si ajuta la fel de bine.

Sunt mari puterea si milostivirea Maicii Domnului fata de cei in suferinta. Alături de Mântuitorul, care se arată în această săptămână ca izvor al vieţii şi învierii noastre, Maica Domnului apare ca ocrotitoare a vieţii noastre şi „Izvor al tămăduirilor”.

Trimite rugaciunea pentru vindecarea bolilor la ceruri si vei fi ascultat. Ai grija de corpul si de sufletul tau. Asculta sfatul medicului, roaga-te, du o viata echilibrata, curata. Alunga grijile si supararile, caci de la ele vin uneori bolile grele sau mai putin grele. Nu te certa cu oamenii, caci asta face rau sufletului. Ingrijeste-ti trupul si inima. Spune rugaciuni si fii mereu un adevarat crestin, cu mila fata de semenii tai si de viata.

Daca mai stii si alte rugaciuni catre Maica Domnului pentru vindecarea de boli si usurarea necazurilor, scrie-le intr-un comentariu, ca sa le fie si altora de ajutor.

Doamne ajuta!

Rugaciunea de Florii

Rugaciune catre Maica Domnului pentru vindecarea de boli

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.