Menopauza prematura aduce in viata femeilor diverse simptome neplacute, dar si anumite riscuri pe care este bine ca fiecare sa le preintampine urmand sfaturile medicului si ducand o viata cat mai sanatoasa. Exista remedii naturiste pentru menopauza prematura si ar fi de preferat sa discutati cu medicul curant despre ele. Cele mai frecvente simptome aduse de menopauza sunt bufeurile, scadere a apetitului sexual, ciclu menstrual neregulat, stari de oboseala, incontinenta urinara mai ales in timpul stranutului sau al tusei, disconfort simtit in timpul actului sexual din cauza uscarii mucoasei, insomnii si schimbari bruste de dispozitie. 

Femeile ajunse la menopauza isi cauta diverse remedii naturiste, insa multe dintre ele uita ca, pe langa medicamente sau suplimente alimentare (tratamente hormonale – administrare de estrogen si progesteron, suplimente naturiste care sa contina ginseng, dong quai sau soia bogate in calciu, vitamina D, Omega3, magneziu, vitamina K si fluor) ar trebui sa ia si alte masuri pentru o buna functionare a organismului si pentru o buna calitate a vietii. Exercitiile fizice sunt necesare pentru a preveni instalarea osteoporozei si chiar a bolilor cardiovasculare, dar si pentru mentinerea unui tonus sanatos. Consumul de lichide este si el un adjuvant in trecerea mai usoara peste neplacutele simptome aduse de premenopauza si de menopauza. Ar fi de preferat sa bauturile alcoolice si cafeaua sa fie reduse ori chiar eliminate.

Pe site-ul Herbagetica.ro veti putea gasi diverse produse care sa va ajute sa treceti mai usor peste toate neplacerile cauzate de menopauza. Este vorba despre remedii naturiste bazate pe utilizarea extractelor, a extractelor standardizate precum și pe sursele de proveniență ale acestora, toate provenind de la producatori de incredere din Uniunea Europeana. Trebuie sa stiti ca toate produsele Herbagetica au un pret corect, care reflecta in primul rand calitatea neindoielnica a acestor remedii naturiste. De asemenea, as vrea sa subliniez faptul ca toate produsele Herbagetica sunt 100% naturale. Acestea nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici.

Mai multe informatii despre simptome si tratamente pentru acomodarea cu menopauza, dar si diverse alte informatii importante veti gasi pe site-ul Herbagetica.ro. Tot de acolo veti putea cumpara orice remedii naturiste doriti si aveti nevoie.

zeo-hormonal_1

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.