Deoarece modelele de rafturi metalice de perete sunt extrem de robuste reprezintă o opțiune excelentă de depozitare pentru orice tip de afacere, inclusiv una din sectorul HoReCa.

Beneficiile unor rafturi metalice de montat pe perete

Spre deosebire de rafturile din lemn tare, care necesită mult mai multă întreținere, deoarece pot fi zgâriate și deteriorate destul de ușor, cele din oțel inoxidabil sunt o comoară în unitatea ta de alimentație publică. Nu trebuie ferite de pete, de umiditatea excesivă, de obiectele prea reci sau prea calde se se așează pe ele.

Dacă în bucătăria profesională există rafturi metalice, nu va trebui să vă faceți griji pentru lustruire sau vopsire, deoarece materialul acesta special – inoxul, va arăta în stare perfectă în orice mediu și va necesita doar o igienizare bună din când în când.

Amplasând rafturi metalice în unitatea ta HoReCa vei putea depozita ușor tot soiul de ustensile de bucătărie, pentru că veți avea suficiente spații de depozitare necesare fără a suferi o gaură în bugetul destinat dotărilor. Acest tip de raft oferă toată funcționalitatea de care aveți nevoie pentru a vă depozita și a vă organiza lucrurile, dar fără problemele puse de rafturile din alte materiale cu aceeași utilitate.

Dacă comparați vizibilitatea articolelor amplasate pe rafturile din lemn de altădată în raport cu cele puse la îndemână pe niște rafturi metalice profesionale, vă veți da seama că găsirea și luarea efectivă a unui articol dintr-un dulap de pe timpuri era mult mai dificilă, deoarece vizibilitatea era scăzută, iar obiectul putea fi pierdut ușor printre alte lucruri stocate în același loc.

Plasând obiectele HoReCa pe rafturile metalice, nu doar că veți avea o perceptibilitate mai clară, ceea ce garantează că puteți localiza obiectul dorit într-un mod rapid, comod și eficient, dar, în plus, inventarul și organizarea vor fi mult mai simple, deoarece se va face la nivelul ochilor.

Acesta este principalul motiv pentru care este o idee foarte bună să folosiți rafturi metalice pentru a depozita chiar și cele mai delicate obiecte, deoarece ele oferă un spațiu adecvat care le împiedică să fie deteriorate.

Rafturile metalice pot fi amplasate mai ușor pentru a utiliza eficient de spațiul vertical și orizontal de-a lungul pereților.

Aceste rafturi metalice sunt structuri eficiente, ușor de gestionat și robuste. Datorită acestui fapt, acestea oferă personalului unei unități HoReCa o serie de avantaje care pot crește rentabilitatea, deoarece vă puteți depozita toate articolele cu încredere completă și fără a fi nevoie să mai ocupați un spațiu suplimentar.

Puțini oameni știu cu adevărat cât de rezistente sunt rafturile metalice. Cele mai multe dintre ele sunt acoperite cu un strat de pulbere care le protejează împotriva ruginii și zgârieturilor, așa încât puteți conta întotdeauna pe metal pentru a vă depozita obiecte dintr-o bucătărie profesională.

Rafturile din oțel inoxidabil de perete, un must have pentru o bucătărie profesională

Când aveți nevoie rapid de rafturi suplimentare, montarea ușoară a unui raft metalic este calea simplă de urmat. Asamblarea sa este destul de simplă, trebuie doar să urmați câțiva pași, iar în scurt timp veți avea un loc perfect capabil să stocheze toate obiectele de care aveți nevoie pentru a le proteja, fie că sunt obiecte ușoare, grele, delicate sau robuste.

Pe scurt, rafturile metalice sunt durabile, manevrabile, utile și arată excelent în orice tip de mediu, inclusiv într-o bucătărie de restaurant. Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de depozitare care să protejeze acele obiectele cu folosire frecventă, acest tip de rafturi de perete de la TC Romania Crown Cool sunt ideale, deoarece, în acest fel puteți depozita fără probleme într-un spațiu mic și în totală securitate și încredere tot ceea ce aveți nevoie.