Raceala se poate produce din diverse considerente, insa, cel mai frecvent oamenii racesc pentru ca nu se imbraca sau nu se incalta corespunzator. Specialistii si cercetatorii au facut diferite studii si au ajuns la concluzia ca oamenii care racesc cel mai frecvent sunt cei care nu poarta incaltaminte corespunzatoare, iar picioarele lor sunt tot timpul reci sau le este frig.

Descopera 3 solutii simple si la indemana impotriva picioarelor reci!

  • Poarta sosete groase

Alege ciorapi sau sosete din materiale care sa permita picioarelor sa respire, dar care sa fie si dintr-un material care sa confere protectie termica. Bumbacul s-ar putea sa nu fie, totusi, cel mai potrivit, deoarece nu rezista la umiditate. Mai mult decat atat, in zilele geroase, ar fi mai bine sa porti cel putin 2 perechi de sosete, astfel incat sa te asiguri ca nu ai picioarele reci si ca nu iti este frig.

  • Alege incaltamintea potrivita pentru sezon sau context

In sezonul rece, daca vrei sa iti fie cald, poarta bocanci sau ghete. Daca nu ai inca o preche de incaltaminte potrivita, pe Reverse.ro gasesti modele la reducere, intr-o gama variata de culori si texturi, astfel incat, in mod cert, iti vei gasi preferatele. Daca stii ca mergi mult pe jos alege o talpa cu striatii adanci pentru a nu aluneca pe gheata. Iar daca planuiesti sa mergi intr-o zona montana iarna asta, din nou trebuie sa alegi incaltamintea cu atentie.

  • Remedii naturale pentru picioarele reci

Nu astepta sa iti fie frig la picioare pentru ale incalzi, ci asigura-te din timp, ca membrele inferioare nu sunt predispuse la a fi reci, creandu-ti astfel nu doar un disconfort terminc, insa “propulsandu-te” cu un pas mai in fata racelii. Daca stii ca indiferent de temperatura, membrele inferioare iti sunt reci, combate altfel problema. Un remediu extrem de benefic si la indemana oricui, este masajul, ce stimuleaza circulcatia sangeului. Pentru un plus de confort, incalzeste un ulei natural, fie de cocos, ulei de masline sau susan si aplica-l in timp ce iti masezi picioarele.

Respecta indicatiile de mai sus si, cu siguranta, racelile nu vor fi la fel de frecvente!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.