Cu siguranta ca te-ai intrebat cum reusesc vedetele sa aiba mereu un par exemplar, lung, stralucitor si bogat. Daca ai aflat ca raspunsul il reprezinta extensiile de par, atunci trebuie sa te asiguri ca realizezi corect alegerea lor. Chiar daca ai visat dintotdeauna o lungime ca a popularului personaj de poveste Rapunzel, trebuie sa stii ca cea potrivita tie o stabilesti raportandu-te la inaltimea ta. In orice caz, orice depaseste lungimea de aproximativ 65 cm, in ceea ce priveste extensiile de par, se traduce prin presiune la nivelul scalpului.

Tehnologia aplicarii lor este atat de diversificata incat sigur o sa gasesti ceva care sa iti priasca, sa fie potrivit cu parul tau natural. Daca intentionezi sa duci la bun sfarsit operatiunea ce vizeaza achizitionarea unor extensii par natural potrivite ca lungime, culoare si aspect, iata cateva sugestii oferite de specialistii Belher, care iti propun o gama variata in acest sens.

Lungime, naturalete, culoare si volum – puncte cheie de urmarit in alegerea extensiilor de par

Ai siguranta ca beneficiezi de naturalete atunci cand alegi extensii par natural ce poarta embleme de atestare. Iti dai seama astfel de calitatea parului natural fara prea mult efort. Daca alegi un magazin online, urmareste specificatiile produsului. Spre exemplu, cand cumperi de pe Belher.ro stii ca investesti in par 100% Remy.

Vrei sa obtii acel efect wow cu ajutorul extensiilor? Alege o lungime de doua ori mai mare decat a parului natural. Desigur, raporteaza-te si la inaltimea ta atunci cand faci alegerea.

O lungime mai mare te ajuta pentru ca iti permite sa realizezi coafuri din cele mai diverse fara sa fii limitata la doar cateva. Poti urmari tutoriale diverse de hairstyling pentru a obtine look-uri de actualitate.

Un alt subiect de discutie cand vine vorba despre o asemenea alegere se refera la intensitatea culorii si cum o alegi pentru a se uniformiza cu tonul natural al parului tau. Daca vrei sa asiguri o combinatie reusita, poti lua in considerare varianta conservatoare, respectiv sa optezi pentru extensii de par cu suvite contrastante.

Un hairstylist priceput te poate ajuta sa alegi culoarea potrivita, respectiv iti va propune solutii pentru a evita nepotrivirea de culori dintre extensii si parul tau.

Vestea buna, vizavi de acest punct de bifat, este ca extensiile din par natural se comporta asemenea parului tau. Asta inseamna ca poti alege o tehnica de colorare prin care sa optii acelasi ton cu al podoabei capilare.

Ca sa fii sigura ca vei obtine un efect uniform si ca nu vei trada prezenta extensiilor, asigura-te ca le alegi pe cele cu un volum potrivit. Cum stabilesti volumul necesar? Te raportezi la volumul parului tau. Daca ai firul subtire si fragil, te poti orienta dupa extensiile de la Belher din categoria celor cu dublu sau triplu volum. In cazul in care parul natural este deja voluminos, sunt suficiente cele cu extra volum.

Asigura-te ca vizezi cele patru puncte cheie mentionate si fa o alegerea inspirata in ceea ce priveste extensiile de par potrivite tie. Specialistii Belher iti stau la dispozitie atat cu optiuni de produse, cat si cu servicii profesionale pentru montarea lor, in cadrul celor doua saloane specializate: Bd. Pache Protopopescu, Nr.6 si Baneasa Shopping City, etaj1 Bucuresti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.