Se spune despre bloggeri, prin anumite cercuri, ca ar trebui sa fie un soi de jurnalisti, sa isi tina publicul la curent cu orice noutate, din orice domeniu, fie ca se pricep, fie ca nu. Eu am o cu totul alta parere, dar asta nu ma impiedica sa imi anunt cititorii atunci cand aflu lucruri noi, cand descopar magazine cu preturi bune sau cand imi cumpar cate ceva. De exemplu, am aflat zilele trecute despre un magazin de unde un vecin al meu se aprovizioneaza cu diverse proteine, caci tipul face culturism si e la curent cu orice noutate care apare.

Am scris si pe blog un mic articol despre proteine whey pentru sala, caci nu se stie niciodata cui ii poate folosi o asemenea informatie. Eu, dupa cum probabil deja va imaginati, nu ma pricep deloc la proteinele necesare celor care fac culturism, nici nu ascult cu cea mai mare atentie tot ce povesteste vecinul,  insa nu ma doare mana sa scriu pe blog despre informatiile pe care le aflu de la prieteni si cunoscuti. Cei interesati vor sti ce sa faca cu aceste trimiteri catre magazinul respectiv, asa cum si eu stiu cum sa procedez cand gasesc pe vreun blog recomandari de carti bune.

Fie ca sunteti din Cluj, fie ca locuiti in orice alta zona a tarii, e destul sa dati clic pe unul dintre linkurile din acest articol pentru a ajunge in magazinul online care comercializeaza proteine si multe alte lucruri necesare celor care practica sau care doresc sa practice culturismul. Nu uitati sa aveti grija la alimentatie si sa nu exagerati cu nimic in ceea ce faceti, indiferent daca e vorba de culturism sau de o viata obisnuita.