Ati observat ca omul are tendinta de a cheltui mai multi bani atunci cand se apropie sarbatorile de iarna? Probabil au observat acest lucru si cei care organizeaza an de an black friday, caci se intrec in a incerca sa atraga clienti. Desigur, atunci cand promotiile sunt reale, avantajul este si de partea cumparatorilor, care isi pot lua lucrurile dorite la preturi mult mai bune decat in restul anului. Unii, mai rabdatori, chiar asteapta aceste zile pentru a-si procura produsele dorite. Altii cumpara atunci cand au nevoie, fie ca exista la momentul respectiv reduceri de pret, fie ca nu. Daca voi faceti parte din prima categorie sau daca pur si simplu vreti sa profitati de faptul ca am descoperit niste promotii avantajoase in perioada 24-26 noiembrie 2017, despre care voi scrie in randurile urmatoare.

Magazinul online savelectro.ro ofera in zilele urmatoare diverse reduceri si promotii la produsele aflate pe stoc si care mie imi plac foarte mult. Tinand cont de faptul ca se apropie sarbatorile de iarna si fiecare dintre noi vrea sa isi aranjeze frumos casa, sa o innoiasca si sa schimbe aspectul general, cred ca este momentul potrivit sa va uitati dupa niste corpuri de iluminat vintage care sa transforme camerele in minunate incaperi magice, in care lumina sa incalzeasca atmosfera, sa aduca acel aer intim, care ne face sa ne simtim “acasa”. Nici macar nu trebuie sa depunem mari eforturi pentru asta.

Comenzile online se pot da foarte usor, produsele ajung repede si in siguranta la client, preturile vor fi accesibile oricarui buzunar, iar montarea lor acasa sunt convinsa ca nu reprezinta o problema pentru nimeni. Tot din acest magazin va puteti comanda becuri cu led care sunt eco friendly si care au o durata de viata mult mai mare decat cea a becurilor obisnuite, ba chiar ne ajuta sa facem si economie la curentul electric care se tot scumpeste de la o zi la alta. In plus, aceste becuri cu led au forme foarte variate, atat de atractive incat cu greu se poate decide omul pe care sa le cumpere si la care sa renunte. Desigur, o varianta ar fi sa profitam de promotiile din perioada 24-26 noiembrie 2017 si sa cumparam cat mai multe, sa le putem schimba in functie de nevoi si de dispozitie.

V-as recomanda sa nu neglijati nici categoria de produse prize si intrerupatoare, caci si acestea trebuie schimbate din cand in cand, pentru a tine pasul cu tendintele actuale sau, din contra, pentru a le asorta cumva cu aspectul vintage pe care doriti sa il imprimati incaperilor. Am observat ca au acolo prelungitoare cu doua, trei, patru, cinci si sase prize, la alegere pentru nevoile fiecaruia. Noi folosim in general prelungitoare cu cat mai multe prize, caci avem casa plina de calculatoare si de tot felul de dispozitive care necesita asa ceva, motiv pentru care voi profita de tot ceea ce inseamna promotii avantajoase in perioada 24-26 noiembrie 2017 pentru a-mi cumpara lucrurile care ne sunt necesare sau care doar imi plac (si despre care am scris mai pe larg pe celalalt blog).

Iata si datele de contact:
ADRESA:
Strada Ioan Slavici, Nr. 65, Satu Mare, Romania

 

TELEFON:
+40 745 935 141

 

EMAIL:
office@savelectro.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.