Proiecte case mici – less is more

Acest articol se adreseaza in primul rand celor care vor o casa mica din diverse motive: buget redus, familie formata din putine persoane, familii tinere aflate la inceput de drum, dorinta de a avea o casuta de vacanta si asa mai departe. Specialistii firmei Smart Home Concept pun la dispozitia celor interesati o multitudine de proiecte case mici concepute in asa fel incat sa fie deopotriva utile, practice, elegante si confortabile.

Care sunt avantajele principale atunci cand alegi unul dintre aceste proiecte case mici disponibile pe site-ul https://smarthomeconcept.ro/? Iata cateva dintre ele: atunci cand spatiul casei este redus, implicit se reduc drastic si cheltuielile. Costul necesar construirii unei asemenea case va fi foarte mic. Mai tarziu, cheltuielile cu intretinerea ei vor fi la fel de mici. De asemenea, daca in timp vei dori extinderea numarului de camere, acest lucru se va putea realiza mult mai usor decat in cazul vilelor sau al altor tipuri de case.

Locuintele al caror spatiu este limitat numai la parter scad costurile de constructie si cheltuielile ulterioare incredibil de mult. In plus, atunci cand iti doresti o casa cocheta, eleganta si intima, unul dintre aceste proiecte case mici poate reprezenta alegerea ideala.

Sa luam, de exemplu, aceasta casuta cocheta. Pe proiect, casa are deja un vestibul, un hol, o bucatarie, camara, camera de zi, doua dormitoare si doua bai, camera in care este adapostita centrala termica si un garaj. In cazul putin probabil in care unui client nu ii place ceva anume la respectiva casa sau pur si simplu vrea anumite modificari ale impartirii spatiului, renuntarea la garaj ori un subsol pe care sa il foloseasca pentru depozitare, dorintele ii vor fi implinite.

proiecte case mici

Pentru mine a fost o reala si placuta surpriza sa vad ca preturile pentru un proiect de casa mica sunt atat de reduse. Nu stiu de ce, dar ma asteptam sa aiba costuri mult mai mari, mai ales ca ele pot fi personalizate in functie de nevoile si dorintele fiecarui client in parte.

Firma de proiectare SmartHomeConcept.ro poate modifica tema de arhitectura fara ca pentru lucrare sa pretinda preturi suplimentare. Mai multe detalii despre aceste proiecte case mici si despre modificarile care le pot fi aduse vei gasi daca accesezi site-ul firmei Smart Home Concept, https://smarthomeconcept.ro/.

Poti, de asemenea, sa soliciti mai multe informatii folosind datele lor de contact:

Smart Home Concept
strada Matei Voievod, nr. 35, sector 2, Bucuresti

0721.965.884
0728.407.562
office@smarthomeconcept.ro