smarthomeconcept este o firma de proiectare a constructiilor civile. Experienta vasta a specialistilor (firma a fost infiintata in anul 2009) ii asigura pe cei interesati ca absolut toate serviciile sunt de cea mai inalta calitate, fie ca va doriti servicii de arhitectura, urbanism, inginerie, consultanta tehnica in constructii, expertize tehnice, urmarire de santier, design interior, verificari de proiecte, obtinere avize ISC, proiecte si lucrari de consolidare sau extindere, studiu geotehnic, intocmire relevee, optimizarea proiectelor de structura, reproiectare sau orice altceva care tine de domeniul constructiilor civile. Smart Home Concept inseamna specialisti bine pregatiti, inseamna pasiune pentru munca, inseamna responsabilitate, inseamna seriozitate si profesionalism.

Smart Home Concept inseamna, de asemenea, si proiecte case duplex. Pentru cei care nu sunt inca familiarizati cu aceasta denumire, vreau sa fac inca de la inceput o precizare necesara: case duplex sunt acele case care au un perete comun. In Scotia, tara unde locuiesc de un an si jumatate, foarte multe dintre case sunt facute dupa proiecte case duplex. Se spune despre scotieni ca sunt zgarciti. Nu. Ei sunt doar foarte atenti la felul in care isi cheltuie banii. Incearca intotdeauna sa gaseasca cele mai bune si mai avantajoase solutii, indiferent daca este vorba despre a gati ceva ieftin si gustos sau a construi o casa.

Iata ca si la noi in tara incep sa se caute tot mai des proiecte case duplex si asta pentru ca oamenii inteleg nevoia de a avea o locuinta proprie, de a salva bani construind case cu intrari separate, dar care fac perete comun cu o casa vecina, ca sa poata mentina caldura si sa poata miscosa cheltuielile de intretinere. Casele duplex reprezinta constructii foarte avantajoase din multe puncte de vedere. Se potrivesc atat celor care vor sa ofere spre inchiriere asemenea locuinte, cat si celor care vor sa traiasca alaturi de alti membri ai familiei, dar sa aiba in acelasi timp intimitatea necesara oricarei familii.

Aceste case duplex sunt, de asemenea, foarte potrivite celor care gandesc si traiesc in stil mare. Isi pot comanda proiecte case duplex atunci cand isi doresc atat o casa pentru ei, cat si una pentru oaspeti, avand astfel si intimitatea data de intrarile separate, cat si apropierea data de faptul ca este vorba in general despre case unite de un perete comun. Smart Home Concept pune la dispozitia celor interesati case duplex care au intre 3 si 6 camere. Proiectele pot fi facute de specialistii acestei firme sau pot fi facute de comun acord cu viitorii proprietari, care isi pot personaliza asa cum doresc locuinta.

Casele duplex propuse de catre Smart Home Concept pot avea garaj, balcon, mansarda, parter cu etaj sau chiar demisol. In general aceste proiecte sunt gandite pentru oameni carora le place stilul arhitectural modern, oameni care isi doresc locuinte sofisticate, elegante si practice in acelasi timp. Sunt cladiri rezidentiale cu o compartimentare deosebita. Puteti vedea pe site-ul Smart Home Concept o multime de schite care sa va ajute sa intelegeti mai bine ce inseamna case duplex si sa faceti alegerea in cunostinta de cauza. Am convingerea ca veti aprecia la justa lor valoare toate proiectele descoperite pe site-ul smarthomeconcept.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.