S-a intamplat la sotul meu la munca de curand. Prin nu stiu ce decizie a unui sef s-a schimbat vestitul program calcul salarii pe care il foloseau pentru a afla exact cat are de primit fiecare angajat. Pentru ca oamenii de la biroul de contabilitate nu erau familiarizati cu noul program salarii, iar programul nu functiona perfect, data platii a fost amanata cu o zi. Nu s-ar fi suparat nimeni prea tare, daca atunci cand au venit banii totul ar fi fost ok. Dar nu era. Fiecarui angajat ii lipsea o suma destul de importanta de bani, reprezentand duminica lucrata la schimbul trei. Blogger care stie tot ce misca in online fiind, nu m-am abtinut si i-am spus sotului meu: de ce oare nu le trece prin cap sa foloseasca doar ciel salarii, un program foarte bun, pe care tot mai multi aleg sa il utilizeze?

Ar scapa de bataile de cap, ar da oamenilor banii la timp si nu s-ar mai ivi incurcaturi care sa va enerveze. E un program calcul salarii care nu da gres, iti garantez, ca am aflat de la niste colegi bloggeri. Versiunea demo este gratuita, asa ca nu vad ce motive ar avea sa nu incerce. Sotul a zambit amar si mi-a spus ca au preferat sa creeze ei un program salarii, dupa care au descoperit ca nu se descurca cu el, ca nu e perfect. Asa le trebuie, imi venea sa spun, fara sa imi dau seama ca acest lucru ma afecteaza si pe mine, ca sotul nu poate aduce toti banii la timp acasa, asa cum ar fi normal.

I-am spus sa le vorbeasca despre acest program salarii online, gata facut si testat de altii, in speranta ca vor intelege cat este de important sa dea salariile la timp si exact pentru munca depusa de fiecare angajat in parte. Desigur, nu vrea sa le dea impresia ca ii sfideaza sau ca ii trateaza ca pe niste nepriceputi. Eu sper sa inteleaga singuri cat este de important sa ai un program salarii bun, asa cum e ciel salarii, un program care sa nu iti dea batai de cap si nici sa nu te faca de rusine in ochii oamenilor care ti-au venit la munca si care si-au achitat cu brio sarcinile de serviciu.

Program salarii online? Ciel e cel mai bun! Si e gratuit!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.