Fiecare cameră din casă trebuie amenajată astfel încât să te simți cât mai bine atunci când stai acasă. Fiecare obiect pe care îl alegi probabil te reprezintă sau se încadrează într-un anumit stil pentru care optezi. Iată că Unic Spot poate fi magazinul online potrivit pentru tine în acest sens, în special dacă ești în căutare de cuiere și pantofare pentru hol.

Vei regăsi aici o gamă variată de produse pentru acasă, create din materiale calitative și care au un design deosebit. Poți face o schimbare totală cu ajutorul acestora pentru că prețurile sunt accesibile. Este o variantă potrivită și în cazul în care abia te-ai mutat în casa respectivă și a venit rândul holului să îl decorezi.

Descoperă gama de cuiere

Dacă vorbim despre cuiere si pantofare aici poți găsi variantele ideale pentru tine. Cuierele disponibile pot fi atât fixe cât și mobile, în funcție de ceea ce cauți. Dacă vrei poți alege direct un set care conține tot ceea ce ai nevoie. Holul în general este un spațiu destul de strâmt, motiv pentru care ai nevoie de astfel de mobilier pentru ca fiecare lucru să aibă propriul său loc.

Dacă toate articolele de îmbrăcăminte groase precum gecile sunt așezate pe cuier și încălțămintea este așezată în pantofar, cu siguranță va fi mai mult spațiu pe hol și nici nu te vei împiedica de acestea, nici măcar în momentele în care ai musafiri.

Cuierele disponibile pot avea atât aspect vintage, cele din lemn, cât și modern, cele din metal – albe sau negre. Important este să alegi ceea ce ți se potrivește. Pentru nici 150 de lei poți aduce chiar la tine acasă un astfel de cuier.

Pantofarul nu trebuie să lipsească din hol

Chiar și pantofarul este important pentru că poți stoca în acesta papucii de casă și încălțămintea cu care vii de afară. Cu ajutorul unui pantofar poți avea fiecare lucru la locul său. Alege chiar un pantofar mai mare dacă ai mai multe perechi de încălțăminte pe care vrei să le așezi la locul lor. Poate fi de mărimea unui dulap, dar aspectul său exterior este unul simplu, care poate aduce un plus estetic pentru hol.

Toate acestea depind de cât de mult spațiu dispui. Accesează site-ul și alege ceea ce ai nevoie pentru acasă. Consultă chiar și gama de scaune sau fotolii și mai apoi plasează o comandă.

Contact:

comenzi@unicspot.com