Produse de papetarie ieftine

Produsele de papetarie sunt absolut necesare fiecarei firme in parte, dar de multe ori si noi, acasa, avem nevoie de ele. Mai ales acum, ca multi dintre oamenii planetei incearca, pe cat posibil, sa lucreze de acasa, obiectele de papetarie nu trebuie sa lipseasca din birou. Fac o mica paranteza ca sa va povestesc ceva. Lucram la o firma privata, iar patronul ne atragea mereu atentia asupra faptului ca produsele de papetarie pe care le comanda erau foarte scumpe, deci trebuia sa le folosim cu moderatie. Mai tarziu i-am dovedit ca exista si produse de papetarie ieftine, trebuie doar sa le cauti cu rabdare si cu putina pricepere in ale internetului.

Unde pot gasi produse de papetarie?

Daca ti-ai pus aceasta intrebare, inseamna ca ai ajuns in locul potrivit. Iti recomand magazinul online www.gutuie.ro, unde poti gasi atat diverse produse de papetarie (agende, caiete si registre, formulare tipizate, hartie de copiator, plicuri, etichete autoadezive, hartie foto, cuburi de hartie etc), cat si rechizite scolare, produse de birotica, instrumente de scris, sisteme de prezentare, consumabile pentru imprimante, tehnica de birou, plus echipamente pentru protectia muncii, produse pentru copii, produse de curatenie si multe altele. Asadar, retine adresa: www.gutuie.ro.

Date de contact:

Am ales, absolut la intamplare, un produs de pe site-ul gutuie.ro: hartia alba pentru copiator. De fapt, nu este chiar la intamplare, pentru ca aseara am avut de scos la imprimanta vreo zece foi si mi-am amintit de cate ori a tipat la mine patronul cand i se parea ca irosesc prea multe foi, iar asta numai din cauza ca nu ii placea sa fie ordonat, sa livreze lucru de calitate, sortat asa cum se cuvine, ca oricine sa poata intelege ce este pe respectivele foi.
Ei bine, un top de 500 de coli in format A4 de hartie alba pentru copiator costa 14, 99 lei cu tva inclus. Acest tip de hartie este potrivit pentru toate imprimantele si multifunctionalele care folosesc tehnologie inkjet sau laser, asadar poate fi utilizata pentru copiatoare sau faxuri. Desigur, daca aveti copii mici si le place sa deseneze, o puteti folosi chiar si in acest scop.
Formulare tipizate
Daca aveti o firma, cu siguranta aveti nevoie si de anumite formulare tipizate. Le puteti comanda la preturi foarte bune de pe site-ul www.gutuie.ro. Ce fel de formulare tipizate poti gasi aici? E greu de facut lista cu absolut toate produsele de ace4st fel deoarece sunt extrem de multe insa, ca sa va faceti o idee, voi enumera cateva. Daca nu regasiti in lista mea produsul/produsele care va intereseaza, accesati cu incredere site-ul recomandat de mine, caci este aproape imposibil sa nu existe.
Iata cateva dintre formularele tipizate disponibile pe site-ul gutuie.ro: ordin de deplasare, registru de casa, monetar autocopiativ, foaie de parcurs pentru persoane, foaie de parcurs pentru marfa, fisa individuala de instructaj in domeniul situatiilor de urgenta, fisa magazie cartonata, facturi fiscale, dispozitie de plata casierie, decont de cheltuieli, bon de consum colectiv, etichete, role de hartie thermo etc.
Ca sa intelegeti de ce va spun ca au produse foarte ieftine si de calitate, iata un alt exemplu: chitantier. Un carnet cu 100 de coli in format A6 costa doar 2,96 lei cu tva inclus. Livrarea este gratuita in Bucuresti la comenzile de peste 100 de lei si in toata tara la comenzile de peste 250 de lei. Livrarea prin curier este estimata sa ajunga intre 24 si 48 de ore. In functie de valoarea comenzii, puteti beneficia si de anumite discount-uri. Gasiti lista cu aceste reduceri pe site. Veti observa ca ele se aplica direct in cos.
Gutuie.ro are solutii complete pentru voi, indiferent daca lucrati de acasa sau de la birou, indiferent daca aveti firma sau sunteti pe cont propriu. 5 ani la rand Gutuie.ro a fost castigator al premiului “Cel mai bun magazin online de birotica si papetarie”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.