Produse de curatenie

Nu stiu cum este prin alte case, insa in familia noastra apare o uriasa mirare de cate ori pregatesc lista de cumparaturi pe care urmeaza sa le facem. Baietii mei, sotul si copilul, rareori isi aduc aminte ca intr-o casa, pe langa mancare, tigari si piese de calculator, trebuie sa existe si diverse produse de curatenie necesare in gospodarie si obiecte casnice fara de care viata de zi cu zi este de neconceput, iar aici as aminti in primul rand produsele de curatenie pentru baie si bucatarie, detergentii de vase, odorizantele de camera, hartie si prosoape de tot felul, baterii, pungi alimentare, folie alimentara, bureti de vase, hartie de copt, manusi de menaj, saci menajeri, becuri, alcool sanitar (spirt) etc. Ati facut vreodata un exercitiu de imaginatie in care sa va inchipuiti viata de zi cu zi fara asemenea produse de curatenie si obiecte casnice? Va garantez ca incepe foarte rapid sa semene a cosmar, caci omul modern s-a obisnuit sa traiasca in confort, sa aiba la indemana produse care ii usureaza si ii infrumusetea viata.

Ajax Detergent Pardoseli 1L Spring Flower

Eu, de exemplu, nu concep sa imi lipseasca din casa detergentul pentru pardoseli de la ajax, cel ce poarta aroma florilor de primavara. Sunt foarte multumita de felul in care ma ajuta sa curat rapid si usor gresia din casa si imi place foarte mult faptul ca in apartament ramane pentru multa vreme un parfum fin, deosebit, de parca tocmai m-as fi intors din gradina cu un buchet de floricele. Totusi, vreau sa le atrag atentia celor care au animale in casa sa nu repete greseala pe care am facut-o noi. Daca aveti in casa caini sau pisici, va rog sa va straduiti sa limpeziti bine pardoselile dupa ce spalati, caci altfel riscati sa va imbolnaviti animalele. Acestea obisnuiesc sa calce pe podea, apoi sa isi linga labutele, inghitind astfel solutii care pot fi periculoase pentru sanatatea lor (desigur, aici nu e vorba numai de ajax detergent de pardoseli, ci de orice detergent existent in comert).

Ajax Solutie curatat geamuri 500 ml Multi Action

De asemenea, un alt produs de curatenie care nu imi lipseste niciodata din casa este solutia de curatat geamuri de la ajax (cred ca v-ati dat deja seama ca imi plac mult produsele de curatenie ale acestei firme). Il folosesc pentru a spala geamurile (aviz celor care acum incep curatenia de sarbatori), pentru sters oglinzile din intreaga casa, pentru curatat masuta din sufragerie, care este de sticla, dar si diverse suprafete din plastic sau sticla, caci are un efect rapid si este foarte eficient. Ah, sa nu uit sa mentionez faptul ca atat eu, cat si fiul meu folosim aceasta solutie de curatat geamuri pentru a ne mentine calculatoarele curate: monitorul, tastatura, carcasa unitatii de calculator etc.

Aceste produse pot fi comandate de pe site-ul www.importdirect.ro.

Str. Garii nr. 4/D, Gheorgheni, Jud. Harghita 535500
info@importdirect.ro
Fix — 0366 401 113
Mobil — 0755 087 780

Luni-Vineri — 09:00-17:00

Cuccos Market SRL.
Str. Hargita nr. 9, Miercurea Ciuc, Jud. Harghita 530151
 Luni-Vineri — 09:00-17:00
Sâmbâtâ — 09:00-14:00
 
Cuccos Market SRL.
Str. Kossuth Lajos nr. 71/A, Gheorgheni, Jud. Harghita 535500

Luni-Vineri — 09:00-17:00
Sâmbâtâ — 09:00-14:00