Cakes Dana Maria

Probabil există și alte doamne care fac în Scoția prăjituri și torturi după rețete românești, însă eu mă voi axa astăzi pe recomandarea unei fete pe care am cunoscut-o când lucram la brutărie, Dana Maria. O fată veselă, dintr-o bucată, care știe când să glumească și când să își ceară drepturile. Dar nu despre asta voi vorbi acum, ci despre pagina ei de facebook, Cakes Dana Maria, despre faptul că este foarte pricepută la făcut dulciuri de tot felul. Nu trebuie să mă credeți pe mine pe cuvânt, ci doar să vă uitați la fotografiile pe care le postează. Am ales și eu câteva pentru blog, să vă fac poftă. 😀

Să ne amintim gustul de acasă

E greu să locuiești printre străini. Îți este dor de casă, de familie, de mâncărurile cu care ai crescut. Mie, personal, îmi este dor mai ales de dulciurile noastre, motiv pentru care am și ales să încep seria de recomandări cu pagina Danei, Cakes Dana Maria. După cum spune chiar ea, savurând prăjiturile și torturile pe care le realizează ajungem să ne amintim gustul de acasă, gustul copilăriei, aroma căminului în care am crescut și ne-am maturizat.

De unde poți comanda prăjituri și torturi în Scoția

Dacă îți este dor de gustul de acasă, dacă vrei dulciuri cu adevărat gustoase și aspectuoase, Cakes Dana Maria e locul potrivit. Ștrudele cu brânză dulce și stafide, amandine, nuci umplute, prăjitură kinder felie de lapte, tiramisu, cozonaci, savarine, eclere, cheesecake, prăjitură fanta, prăjitură imperiala, plăcintă cu mere, ștrudele cu brânză sărată, colțunași cu brânză și multe altele, pe toate le poți obține comandând de la Cakes Dana Maria. De fapt, am convingerea că Dana poate prepara orice fel de dulce și o face într-un fel deosebit.

Cele mai frumoase torturi în Scoția le poti vedea

Am ales să pun pe blog doar două poze cu torturi făcute de Dana, din sutele care există pe pagina ei. România a pierdut un cofetar excelent când Dana a ales să se mute în Scoția, iar eu mă bucur că s-a întâmplat așa pentru că ne este de folos nouă, celor care locuim în Scoția. Așadar, dacă vreți să comandați dulciuri, prăjituri, torturi, dați clic pe linkul de sus, din acest articol. Veți ajunge pe pagina de facebook de unde puteți comanda orice dulce doriți.