Mereu m-am intrebat care sunt pasii pe care omul trebuie sa ii urmeze daca vrea sa isi deschida un magazin online si unde poate gasi platforma potrivita pentru a deschide un asemenea magazin. Nu ca as avea eu de gand sa fac asa ceva sau ca mi-as permite, ci numai din curiozitatea specifica femeii. Iata ca am aflat de curand ca lucrurile nu sunt chiar atat de complicate pe cat imi imaginam eu. Exista platforma pentru magazine online Blugento, un loc unde orice persoana interesata poate beneficia de aceasta oportunitate. Mie mi-a placut mult felul deschis in care specialistii din spatele platformei se prezinta: “O soluție construită pe fundația solidă a platformei Magento care oferă toate funcțiile necesare unui magazin online într-o soluție robustă și ușor de utilizat.”.

Dar sa vedem ce ofera, de fapt, platforma ecommerce Blugento. Persoanele care doresc sa isi deschida un magazin online vor beneficia din partea Blugento de infrastructura tehnica, vor primi hosting (cei familiarizati cu mediul online stiu cat este de greu sa gasesti hostingul potrivit nevoilor), update-uri de securitate (care mie, personal, mi se par a fi extrem de importante pentru buna functionare a unui site si pentru protejarea tuturor datelor) și dezvoltare continuă a platformei, lucru de asemenea de luat in calcul, caci permanent apar noutati si numai cei care tin pasul cu ele au parte de succes.

“Platform for growth” este motto-ul nostru, și magazinul tău Blugento va scala odată cu creșterea vânzărilor tale, spun specialistii care se afla in spatele platformei pentru magazine online Blugento. Tot ei sunt cei care ii sfatuiesc pe cei ce aleg acest drum sa se ocupe de ceea ce stiu (sau ar trebui sa stie), si anume promovarea si cresterea brandului de care se ocupa, astfel incat succesul sa apara si sa se mentina acolo unde munca, pasiunea, priceperea, increderea si un dram de noroc pot duce un magazin online. Din acest motiv este bine sa alegeti o platforma de incredere, sa va puteti axa pe ceea ce trebuie, lasand grijile legate de gazduire si de partea tehnica in seama celor care chiar cu asta se ocupa.

Mi-a mai placut mult faptul ca specialistii de la Blugento ofera sfaturi cu adevarat bune, sincere. Citeam acolo ca este de preferat ca persoana care isi deschide un magazin online sa opteze pentru o tema personalizata, sa nu se bucure ca economiseste cativa bani alegand o tema gratuita, care sa arate ca toate celelalte teme si care sa nu raspunda intru totul nevoilor specifice.

platforma-magazin-online

Platforma magazin online – Blugento.ro

“Blugento vine cu un modul de personalizare care îți permite să adaptezi designul și funcțiile magazinului tău într-un mod simplu dar complet. Poți face modificări simple de selectare a culorilor brandului tău, sau poți intra în profunzime și să personalizezi fiecare detaliu al magazinului tău. Adaptează navigarea la setul de categorii pe care vrei să-l prezinți, și activează doar funcțiile importante pentru clienții tăi.”

-Blugento vine complet integrat cu toate soluţiile importante de plată și curierat din România, plată prin OP şi ramburs.

-Echipa de suport te ajută cu răspunsuri la toate întrebările pe care le ai și vine cu sfaturi proactive pentru magazinul tău.

-Fiecare magazin Blugento are serverul (serverele) său separat, pentru o stabilitate și scalare optimă, cu backup-uri automate.

-Designul este optimizat pentru calculatoare, tablete și telefoane mobile pentru a putea servi orice device.

-Sistemul Blugento este complet integrat cu tool-urile populare de analytics, email marketing, conversie și social marketing.

-Optimizare avansată de SEO și o viteză de încărcare ridicată, pentru o poziție preferențială în motoarele de căutare.

-Magazinul tău va beneficia de o dezvoltare continuă, noi funcții și update-uri de securitate fără alte bătăi de cap.

B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 3/4, Cluj-Napoca, Cluj, România
CUI: 36072180

Blugento este un produs al Blugento SRL

contact@blugento.ro
037 788 1060