Multi bloggeri se intreaba de unde ar mai putea castiga un ban facand ceea ce le place mai mult, adica scriind. Celor care, de-a lungul timpului, m-au intrebat direct, le-am raspuns cu draga inima. Consider ca a sosit momentul sa scriu si pe blog, pentru a le fi de folos tuturor bloggerilor interesati, fie ca ne cunoastem, fie ca nu. Sincera sa fiu, nu mai retin exact cat timp a trecut de la inceputul colaborarii mele cu www.advertoriale.eu, dar cred ca sunt in jur de trei ani sau poate chiar mai multi. Nu am scris constant, dar va pot asigura ca intotdeauna cand am scris am fost multumita de corectitudinea si rapiditatea celor ce administreaza platforma respectiva.

Au fost vremuri in care nu o duceam prea bine, vremuri in care fiecare leu era foarte important, iar faptul ca exista o platforma pentru bloggerii care scriu advertoriale era o oportunitate de care m-am folosit pentru a-mi sustine blogul si bugetul casei. Sa nu va imaginati ca aceasta colaborare mi-a adus numai bani. Scriind articole pentru site-ul www.advertoriale.eu, mi-am imbogatit continutul blogului, lucru care mi-a adus, dupa cum era si firesc sa se intample, mai mult trafic si mai multi cititori. Cei interesati pot, de asemenea, sa beneficieze prin intermediul acestui site de diverse tool-uri online: vouchere la servicii de hosting, reduceri la diferite platforme de marketing online cu care platforma advertoriale.eu are parteneriate, webinarii gratuite pentru bloggeri etc.

Am avut o perioada in care participam la toate concursurile pentru bloggeri care apareau in mediul online. Este adevarat, am castigat cateva premii (unele chiar importante), insa am si scris multe articole fara sa castig vreun ban, caci era imposibil ca toate premiile sa imi revina mie. Spre deosebire de concursurile la care am participat, colaborarea cu platforma advertoriale.eu mi-a adus castiguri sigure de fiecare data, adica am primit bani pentru absolut fiecare articol scris. Din acest motiv m-am si decis sa fac public acest lucru, caci sunt multi bloggeri in tara noastra care ar dori sa stie de unde sa inceapa o colaborare sigura, care sa le rotunjeasca veniturile.

Pentru cei care doresc sa afle mai multe detalii despre aceasta colaborare, voi spune ca totul se desfasoara rapid si in siguranta. Este destul ca bloggerul sa aiba un blog care sa indeplineasca toate cerintele (aflati amanunte daca dati clic pe linkul de mai sus) si apoi sa aplice la joburile care sunt disponibile. Apar permanent joburi noi, la care doritorii pot aplica. Temele sunt generaliste, fara prea multe cerinte, lucru care face ca articolele sa fie usor de scris. Acestea sunt mai apoi verificate de catre un admin si, daca au fost respectate toate cerintele, articolul este aprobat si banii sunt adaugati in contul virtual. Plata se face intotdeauna la timp, lucru pe care eu l-am apreciat cum se cuvine si care m-a facut sa continui colaborarea cu platforma www.advertoriale.eu.

Daca sunteti bloggeri si doriti sa va rotunjiti veniturile facand ceea ce va place mai mult, adica scriind, puteti accesa cu incredere linkul de mai sus. Eu chiar am fost intotdeauna multumita de colaborarea cu aceasta platforma.