Pentru ca imi place sa fiu mereu cocheta si aranjata, vanez tot ce apare nou in fashion si ma poate face sa stralucesc zi de zi. Orice femeie stie cat este de dificil sa mentina aparentele in societate, sa aiba fiecare fir de par aranjat la locul lui, practic sa nu i se poata reprosa nimic. Suna a misiune imposibila mai ales pentru perfectioniste pentru ca mereu va exista ceva ce ar putea beneficia de imbunatatiri.

Sunt de parere ca o domnisoara care se respecta va purta mereu o grija deosebita fata de parul ei. Mi se pare o parte a corpului care are capacitatea de a-ti schimba complet infatisarea. Desi mi-a luat ceva timp, acum imi pot schimba look-ul astfel incat sa arate perfect, simplu si usor, cu peruca naturala Tabia de la Belher, despre care iti voi povesti imediat mai multe.

Gasesc perucile varianta cea mai la indemana de a arata perfect din cap pana in picioare, cu minimum de efort. Desi m-au cucerit mai multe modele de peruci dama din par natural din magazinul Belher (vezi pe Belher.ro intreaga colectie), Tabia e tipul de produs pe care stiu ca ma pot baza indiferent de contextul vestimentar la care trebuie sa ma adaptez.

Peruca Tabia – de ce o iubesc!

Desigur ca look-ul final e cel care m-a cucerit, desi avantajele purtarii unei astfel de peruci extind lista de plusuri. Atat timp cat am in vedere hidratarea sa, precum si intretinerea ei cu produse de par de calitate, desigur fara continut de sulf sau sare, aspectul e mereu unul WOW.

Iata de ce o iubesc si ti-o recomand cu toata caldura:

  • Parul din care este facuta e de calitate Remy, 100% natural.
  • Are calota monofilament, ce reda aspectul super natural al ei, practic reda aspectul natural al podoabei capilare, al modului in care creste firul din scalp.
  • Are marime universala, se poate regla prin cele 2 benzi elastice interioare, dupa nevoie.
  • Fixarea finala o realizez cu cele 2 clipsuri laterale din dotare.
  • Tresele deschise ale partii din spate si laterale permit circularea aerului, deci scalpul respira excelent.

E genul de produs pe care il poti atasa imediat, deci perfect pentru evenimente, dar si purtarii de zi cu zi, vine precoafata, deci gata de purtare. Am purtat-o ca atare, dar uneori o ondulez sau o indrept.

Referitor la culoare si lungime, ai mai multe optiuni. Eu am mers pe nuanta blond argintiu, inspirata fiind de alegerile facute de Sinzaiana Iacob al carei blog il urmaresc :D. Poti vedea imaginea urmatoare cum se aseaza aceasta si practic si de ce o ador. Nici nu iti dai seama ca e peruca si nu podoaba naturala a ei. Magazinul iti ofera si recomandari de spalare si intretinere deosebit de utile, care ii vor pastra aspectul frumos si vitalitatea. Descopera toate variantele de culori pentru peruca Tabia, dar si alte modele incantatoare de peruci dama par natural 100% Remy aici: Belher.