Pentru nopți și zile mai liniștite suntem fani suzetei Bibs – iată de ce

Există păreri și contra pentru suzetă, dar aceasta este utilă în unele cazuri. În mod special pentru acei bebeluși ce sunt mari fani ai alăptatului excesiv suzeta este salvatoare. Aduce liniște pentru bebeluși și pentru părinți și câteva ore în plus de somn. Asta dacă suzeta este una bine aleasă și respectă să spunem câteva principii legate de calitate.

Gama de suzete Bibs, disponibile în România la Little Prints corespund cu preferințele celor mici și țin cont de siguranță și sănătatea acestora. Sunt create special să imite sânul mamei și acesta pare să fie și secretul faptului că sunt ușor de acceptat de către orice bebeluș. În plus, nu sunt universal valabile, ci pot fi alese în funcție de categoria de vârstă. Așadar, la Little Prints sunt regăsite suzete din silicon sau latex potrivite pentru toate vârstele, sigure încă din prima lună de viață, dar și pentru cei de 6-18 luni și 18 luni +.

Cum alegeți o suzetă

În primul rând, de preferat ca din componența acestora să nu existe substanțe alergenice, artificiale de asemenea. Suzetele de la Bibs, disponibile la Little Prints, nu conțin ftalați sau bisfenol A printre altele.

În al doilea rând, forma trebuie să fie una potrivită, să permită mișcărilor naturale ale bebelușului, adică să nu inhibe alăptatul. Suzetele de la Bibs sunt moi și flexibile, permit mișcările corecte de supt, înghițit, iar marginea acestora nu atinge pielea, ceea ce înseamnă că sunt evitate iritațiile clasice din jurul gurii.

wevelvet.ro

Întreținere și igienă

Toate obiectele utilizate pentru bebeluși trebuie supuse unor măsuri riguroase de igienă, respectiv curățare și sterilizare. Suzetele Bibs disponibile la Little Prints trebuie schimbate în maximum 4-6 săptămâni de folosire. Motivul este simplu și nu ține de calitatea lor, ci de faptul că tetina fiind din latex natural își modifică forma în timp.

Suzetele pot fi sterilizate ori de câte ori se impune, dar mai cu seamă înainte de prima utilizare și după ce aceasta intră în contact cu alte suprafețe. Ideal este să o protejați, iar în acest sens la Little Prints sunt disponibile protecțiile pentru suzete, de marca Mushie.

Este total irelevant ca mamele să umezească suzeta înainte de a oferi bebelușului. De fapt, este chiar o practică nesănătoasă. Sterilizarea optimă poate fi realizată în aparate special destinate în acest sens sau clasic, cu apă clocotită.

Suzetele Bibs sunt disponibile aici:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro

Pentru nopți și zile mai liniștite suntem fani suzetei Bibs – iată de ce

Pentru nopți și zile mai liniștite suntem fani suzetei Bibs - iată de ce