Nu mai rețin exact cât timp a trecut de când a deschis acea pagină de facebook. Să fie vreo doi, trei ani de atunci. Știu că se plictisea și își dorea să aibă o activitate oarecare în online. Așa a luat ființă pagina de facebook despre care vreau să vă vorbesc. Astăzi este una dintre paginile cu multe like-uri, cu multe comentarii, cu multe distribuiri (share-uri). Decizia de a ne sprijini reciproc a venit de curând și deja rezultatele se văd. Mi-a crescut traficul pe bloguri, a crescut și numărul de “fani” ai paginii mele, Iubesc Viața.

Acum este rândul meu să sprijin această pagină de facebook scriind pe blog despre cea care a adunat, fără nici o investiție materială, fără nici o reclamă plătită la facebook, peste 35000 de like-uri. Pagina continuă să crească într-un ritm care pe mine mă uimește și mă face să mă îngălbenesc de invidie. A sosit momentul în care această pagină cu postări simpatice și pe deplin onorabile le poate fi și altora de ajutor, așa că postez aici anunțul găsit pe pagină:

Dacă aveți o firmă, o afacere, un eveniment, un concurs de promovat, această pagină de facebook vă stă oricând la dispoziție. Pentru detalii puteți trimite mesaj privat.

Eu m-am înțeles bine cu persoana din spatele acestei pagini și chiar am simțit schimbări după ce am început să colaborăm. Mi-aș dori să văd schimbări și pe blog, în sensul că am așteptări de la cititorii mei. Un like, un share, un comentariu la acest articol, orice poate fi de folos și îmi poate arăta că nu vorbesc singură pe aici.

Vă mulțumesc anticipat și vă urez toate cele bune! Să aveți colaborări fructuoase inclusiv cu pagini de facebook!

3 thoughts on “Pagină de facebook cu multe like-uri”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.