Scriam, pe data de 16 decembrie: Am început (cam târziu) pregătirile pentru Crăciun. Adică am adunat de prin casă câteva dintre ornamentele din anii trecuți, plus instalația (mai am vreo 5-6 instalații  ) și conurile de brad cumpărate vineri, plus o poză furată de pe internet și printată în câteva exemplare. Deocamdată sunt toate grămadă, adunate pe un dulap, însă le voi așeza unde le este locul pe măsură ce îmi vin idei. Am căutat brad, însă singurul care era pe gustul meu nu l-am fi putut urca pe scări și mi-ar fi ocupat jumătate de living. Mai ies mâine o tură să îmi completez colecția de ornamente și să iau brad.
Animăluțele nu sunt ornamente, ci s-au nimerit pe dulap în timpul ședinței foto.

Pentru ca nu am reusit sa gasesc un brad pe placul meu, ornamentele pregatite pentru Craciun au ramas pe dulap, inghesuite. Am folosit doar cateva la aranjarea bradului construit din carti. Timpul a fost foarte scurt anul acesta. Am lucrat pana in ultima zi inainte de Craciun, motiv pentru care totul a fost facut de mantuiala, pe graba, pe fondul unei oboseli de nedescris. Dar a iesit bine, dupa cum veti vedea mai tarziu.

PS: Elefantul l-am cumparat din magazinul de suveniruri al unei gradini zoologice din Scotia, iar cobra dintr-un magazin mixt indiano-arabo-turcesc din Spania. Cobra o puteti vedea mai clar in articolul despre cartea scrisa de Hapi.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.