Obține inteligent un credit ipotecar cu un broker de credite dedicat!

Dacă ai ajuns la momentul în care consideri că îți dorești și îți permiți să iei un credit ipotecar, dar nu știi demersurile, nu știi de unde poți începe, nu știi care este banca potrivită, nu știu dacă veniturile tale sunt de ajuns, nu știi care sunt condițiile de eligibilitate și nici nu ești familiarizat/ă cu terminologia și clauzele bancare, atunci acest articol este scris exact pentru tine.

Ai visat suficient la casa perfectă care să îți devină cămin. Este timpul să te desprinzi de casa părinților. Este momentul potrivit să încetezi să mai plătești chiria unei locuințe care nu va fi niciodată a ta. Banii de chirie pot fi transformați într-o rată lunară, decentă, pentru o casă a ta!

Acum este timpul să treci la acțiune. Treci peste toate temerile tale. Oricât de dezinformat/ă te-ai simți, în apropierea ta se află un specialist care te poate ajuta, îndruma, învăța și explica tot ceea ce trebuie să știi despre decizia de a contracta un credit ipotecar pentru o perioadă de cel mult 30 de ani. Acest specialist este brokerul de credite și se află la un click sau la un telefon distanță.

Poți obține inteligent un credit ipotecar avantajos dacă apelezi la serviciile GRATUITE ale unui broker de credite dedicat!

Un credit ipotecar este un împrumut pe care banca ți-l oferă pentru ca tu să îți poți cumpăra o casă sau să îți refinanțezi un credit vechi beneficiind de condiții mai convenabile. Proprietatea pe care o cumperi va fi ipotecată în favoarea băncii care îți oferă creditul până în momentul în care termini de plătit întreaga sumă primită. Este practica cea mai des întâlnită prin care milioane de români și-au cumpărat locuințe.

Este foarte greu pentru o persoană care nu este familiarizată cu domeniul bancar să găsească cel mai potrivit împrumut ipotecar existent pe piața bancară din România. Este un proces anevoios dacă nu știi ce ai de făcut și, fiind o decizie cu efecte pe termen mediu și lung, este indicat să folosești ajutor specializat, astfel vei beneficia de siguranța unui viitor bun și liniștit.

Tocmai de aceea te sfătuiesc să apelezi cu încredere la un broker de credite AVBS Credit. Acesta va căuta pentru tine cele mai bune soluții de finanțare și te va ajuta să obții cel mai potrivit credit ipotecar în funcție de nevoile tale, dar și de profilul tău financiar. Brokerul de credite AVBS Credit identifică soluția de finanțare optimă pentru tine, îți întocmește dosarul de credit de la A la Z, menține pentru tine relația cu banca și se asigură că îți primești împrumutul dorit în cele mai bune condiții existente și în cel mai scurt timp posibil.

AVBS Credit are acces la cele mai bune oferte de finanțare de pe piață deoarece se află în parteneriat cu mai mult de 30 de bănci și IFN-uri din România. Zecile de oferte de creditare îți sunt disponibile și ție, în calitate de client AVBS Credit, iar partea cea mai bună este că serviciile AVBS Credit sunt 100% gratuite pentru tine.

Discută cu un broker AVBS Credit pentru mai multe detalii!

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!