Astazi e o zi proasta. Nu mi s-a intamplat nimic rau, nu am patit nimic. Pur si simplu sunt fara chef. M-am trezit mult prea devreme. La ora 5 dimineata, cand altii abia se intorceau de pe o parte pe alta, eu imi plimbam cainele pe afara. Intoarsa in caldura apartamentului, m-am strecurat in paturi si am sperat ca voi mai putea prinde doua ore de somn. Am sarit ca arsa cand Miti s-a aruncat pe clanta usii, apoi direct in pat, langa urechea mea. Urmatoarea trezire mi-a dat-o Mihai cand s-a intors de la serviciu. S-a oferit sa faca o cafea, iar eu am adormit inainte de a-i raspunde ca apreciez gestul. Nici Ursula nu s-a lasat mai prejos. Mi-a gadilat obrazul pana cand somnul s-a decis sa plece, furios pe conditiile proaste din camera mea.

Ce zi proasta! Am scris un text de aproximativ 140 de cuvinte. Fara sare, fara piper. Cu o panza de paianjen. Atat. Acum il scriu pe al doilea. Mai prost… Citesc un articol gasit pe net. Are gustul clatitei cu ciocolata pe care am mancat-o in piata, la pranz. A fost buna, insa abia acasa am observat dunga prelunga, maronie, lasata de crema cazuta pe blugi. 😀 Mi-e lene si sa dau like-uri pe fb. O fac totusi cand observ poza unei bloggerite. Imi trimite mesaj privat. E un joc. Trebuie sa postez o poza alb-negru cu mine. Nu stie sa imi spuna cum va contribui asta la salvarea bolnavilor de cancer. 

O zi proasta incepe prost si se termina la fel de prost. Bruno s-a deranjat la burta. Probabil urmez eu, dupa cati struguri ceasla am mancat. Am fost mereu convinsa ca ceasla e o localitate renumita prin productia de struguri, asa cum e Dabuleni datorita pepenilor. Dex-ul imi spune acum ca prostul are toate sansele sa ramana prost daca nu se informeaza suficient: CEASLÁ s. f. v. șasla. ȘASLÁ s. f. 1. Nume dat mai multor soiuri de viță-de-vie care produc struguri pentru masă. Șasla napoleon. Șasla muscat. 2. Portaltoi hibrid pentru vița-de-vie, folosit pe solurile bogate în calciu. [Var.: ceaslá s. f.] – Din fr. chasselas.

Mi-e lene sa scriu, mi-e lene sa citesc, mi-e lene sa ma misc. Renunt. E o zi proasta.