O zi de luni frumoasa si o saptamana minunata!

Dragii mei prieteni, vreau sa va urez din tot sufletul sa aveti o zi de luni cat mai buna, cu sanatate, bucurii, spor in toate, realizari si numai bine! Inceputul de saptamana sa va aduca tot ce va doriti! Sa aveti o saptamana minunata, asa cum sunt si sufletele voastre curate! O zi de luni frumoasa si o saptamana minunata!

Dragi prieteni, sa aveti o zi de luni frumoasa si o saptamana minunata, sa va bucurati de sanatate, de progresele pe care le faceti, de familie si de prieteni, de tot ceea ce este frumos in viata voastra! Sa fiti bine si sa aveti inimile pline de iubire si pace!

Ai observat cat de repede se scurge timpul atunci cand esti in compania unor oameni care iti sunt dragi? Cat de repede fug minutele si orele atunci cand faci ceva care iti place foarte mult?

Si cat de chinuitoare este asteptarea? Cat de greu se scurge timpul atunci cand stii ca urmeaza sa se intample ceva bun si simti ca nu mai ai rabdare pana cand va sosi momentul respectiv?

Da, timpul este o notiune relativa. Uneori am vrea ca ziua sa aiba 48 de ore sau chiar mai mult, iar alteori am vrea sa treaca intr-o secunda, ba chiar sa si uitam ca respectiva zi a existat in viata noastra.

Unii se plang ca incepe o noua zi de luni, o noua saptamana, uitand sa se bucure de acest privilegiu. Oameni buni, asta inseamna ca am primit in dar o noua zi, indiferent ce nume poarta ea. Sa ne bucuram de viata, de un nou inceput, sa cinstim ziua primita in dar asa cum se cuvine, traind din plin, cu respect si iubire fata de viata.

Ioan Slavici a spus la un moment dat niste cuvinte memorabile: “Sufletul sa-ti fie ca gandul, gandul ca vorba si vorba ca fapta”. Voi continua ideea marelui scriitor si voi spune ca ar trebui sa traiesti frumos fiecare zi, fie ea o zi de luni sau o zi de duminica, fie ca este inceput sau sfarsit de saptamana.

Sa te iubesti, sa ii iubesti pe cei din jur, sa ai grija de tine si de tot ceea ce te inconjoara. Sa-ti fie gandul, vorba si fapta la fel de frumoase, la fel de bune, la fel de omenesti. Sa fii om in fiecare clipa a vietii tale si sa nu uiti de marinimie cand te gandesti la alti oameni, la natura, la viata.

Urarile si mesajele pe care le trimiti celor dragi pentru a le spune sa aiba o zi de luni frumoasa si o saptamana minunata sa fie urari din suflet, sa fie exact gandurile si dorintele tale, sa fie sincere si calde c o paine proaspat scoasa din cuptor.

Incearca sa gandesti intotdeauna pozitiv. Daca iti vei spune oftand ca iar e luni, iar trebuie sa mergi la munca, iar trebuie sa o iei de la capat cu treburile, cu siguranta ziua ti se va parea grea si mohorata.

Mai bine priveste ziua de luni ca pe un nou inceput, o noua oportunitatea de a realiza lucruri marete, de a schimba in bine ceva, de a fi mai bun, mai frumos la suflet, mai puternic si mai inimos decat ai fost ieri.

 

 

 

Pentru mai multe urari si mesaje frumoase va invit sa descoperiti aceste articole:

Urari de sf Maria 2022

Mesaje de sf Maria

O zi minunata va doresc!

Buna dimineata la cafeluta

O seara binecuvantata

O floare, o vorba buna, bem cafeaua impreuna.

Top cărți beletristică pe care să le citești în perioada 2022-2023

Felicitare La multi ani de ziua ta

Spatiu plin de praf (de stele… verzi)

O zi de luni frumoasa si o saptamana minunata!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.