Iarna se apropie cu pași repezi, iar temperaturile din termometre încep să scadă treptat. Înlocuiește vechile sobe de teracotă cu variante mai noi, mai moderne și mai practice pentru a te încălzi eficient în sezonul care urmează.

Alternative pentru o încălzire eficientă

La momentul actual există pe piață o gamă largă de sobe, șeminee și sisteme de încălzire care mai de care mai ingenioase ce promit încălzirea rapidă și de durată a încăperilor. Dacă și tu ești în căutarea unei soluții care să te scoată din iarna grea, dar încă nu te-ai decis care este varianta cea potrivită pentru tine, alege o soba cu gaz.

Scule-Prodrom.ro îți pune la dispoziție o sobă cu gaz fabricată din materiale de înaltă calitate, echipată cu trei plăci de încălzire din material ceramic perforat cu rezistență termică de excepție, ce dispune de aprindere de tip piezoelectric. Direct din panoul de comandă ușor de folosit controlezi temperatura în funcție de cele trei trepte de încălzire, până la puterea maximă de 4200 W.

Multe persoane refuză să aleagă o sobă pe gaz din cauza faptului că aceasta poate reprezenta un pericol, însă nu cunosc faptul că sobele pe caz din zilele noastre dispun de sisteme inteligente de siguranță care previn situațiile neplăcute. Atunci când flacăra se diminuează sau dacă nivelul de 1,5% de dioxid de carbon din aer crește, sistemul de siguranță oprește imediat alimentarea cu gaz.

Soba cu gaz are un design și o greutate care permit amplasarea în orice zonă a încăperii și facilitează mutarea. Platforma este ușor de rabatat, iar spațiul pe care soba îl ocupă este limitat. Acesta este un motiv bun pentru a alege o astfel de sobă în detrimentul sobelor de teracotă fixe și voluminoase.

Tot ce ai nevoie pentru casa ta

Pe lângă sobe cu gaz, la SculeProdrom găsești o gamă variată de produse destinate casei tale și nu numai. Ai la dispoziție scule mecanice și electrice pentru service auto sau prelucrarea lemnului, echipamente de protecție și multe altele. Fie că vrei să îți achiziționezi pomul de Crăciun, fie că vrei să comanzi articole pentru animalul de companie sau electrocasnice, acesta este locul în care le vei găsi pe toate.

Atunci când ești în plină renovare sau vrei să pui în practică o idee ingenioasă de construcție la tine în curte, ai întotdeauna uneltele necesare oferite de scule prodrom.ro. Acest furnizor îți pune la dispoziție unele dintre cele mai performante unelte de la branduri de top cu care să duci la bun sfârșit orice proiect pe care l-ai început.

Cumpără de la profesioniști

Ai livrarea gratuită la multe dintre produsele de pe site-ul www.scule-prodrom.ro. Calitatea produselor este una remarcabilă și te poți convinge de acest lucru fie citind numărul mare de review-uri pozitive de pe site, fie în mod direct, prin comanda ta. Profită de ofertele active și ia-ți acum articolele necesare pentru casa, grădina, atelierul sau garajul tău. Nu vei regreta alegerea făcută!

Contact:

0765-427.882

0770-274.966

prodrom.usg@gmail.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.