O seara pe placul tau, prieten drag! Noapte buna!

Sa iti fie seara inmiresmata de bucurii si ganduri bune! Sa ai o seara pe gustul tau si o noapte odihnitoare!

O seara frumoasa, cu sanatate, armonie si relaxare! Somn usor, vegheat de ingeri!

Fie ca in aceasta seara si in toate serile care vor urma sa ai sanatate, fericire, voie buna, pace in suflet si inima senina!

Trimit spre tine cele mai frumoase si calde ganduri ca sa ai seara senina, calma si placuta! Noapte buna, somn lin si vise minunate!

Trimite pe Facebook:

Prieten drag noapte buna! Urarea “o seara pe placul tau” inseamna altceva pentru fiecare om in parte, caci nu toti avem aceleasi placeri in viata. Dar un lucru este cert: un mesaj de buna seara frumos, venit din suflet, bucura pe oricine si ii face noaptea mai buna.

Elibereaza-te de gandurile negative, de grijile de peste zi, de tot ceea ce a fost rau si ofera-ti clipe de liniste si relaxare inainte de culcare ca sa ai somnul usor si maine sa te trezesti odihnit si cu pofta de viata.

Sa iti fie inima la fel de calda ca soarele si zambetul tau sa aduca bucurie tuturor celor din jurul tau! Noapte buna si somn placut, odihnitor!

Eu nu am reusit sa ma eliberez aseara de toate gandurile care ma framantau si asta s-a observat peste noapte, caci nu m-am odihnit cum trebuia, iar dimineata m-am trezit putin dupa ora patru. Nici macar cafeaua nu mi-a putut salva ziua, sa mi-o indulceasca si sa mi-o lumineze.

Dar am primit urari frumoase de la prieteni si asta m-a inseninat. E atat de placut sa stii ca pe pamant exista oameni care se gandesc la tine si care isi rup putin din timpul lor pentru a-ti transmite gandurile lor bune si cateva mesaje placute de buna dimineata, ca si urari de seara placuta.

Te invit sa vizitezi si canalul de youtube, caci acolo vei gasi foarte multe urari deosebite de seara placuta, buna dimineata, la multi ani si asa mai departe.

Eu iti doresc sa ai o seara pe placul tau, cu armonie in casa, prieteni sinceri care iti poarta de grija, cu veselie si relaxare! Noapte buna si somn usor sa ai, prieten drag!

O seara pe placul tau, prieten drag! Noapte buna!

O seara pe placul tau, prieten drag! Noapte buna!

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.