O seara frumoasa si binecuvantata va doresc!

Sa va fie seara linistita si placuta, cu voie buna si liniste in suflet!

Sa aveti o seara cat mai frumoasa si senina alaturi de cei dragi!

Va doresc o seara binecuvantata. Fie ca ingerii sa va vegheze somnul si sa va calauzeasca gandurile.

O seara minunata, cu sanatate, bucurii, ganduri senine si pace in suflet!

Trimite pe facebook:

Era o seara frumoasa de mai. Cei doi tineri se priveau in ochi sub crengile inflorite ale copacului. Isi faceau juraminte de iubire si isi strangeau degetele cu pasiune. Zambetele lor luminau zarile si ridicau pe cer curcubeul.

Plouase. Aerul avea mireasma de pamant reavan si de flori abia desfacute. La fel probabil mirosea si dragostea lor inocenta. La un moment dat, baiatul a intins mana spre creanga cea mai de jos. A rupt o floare si a prins-o in parul iubitei.

Era promisiunea nerostita a unei iubiri infinite, dar ei inca nu stiau asta. Nu in acea seara. Si-au dat seama muuult mai tarziu, in anii tarzii ai vietii, la o distanta foarte mare de clipa cand s-au despartit dintr-o cearta copilareasca.

lensa.ro

Si-au dat seama ca iubirea aceea nu a murit si nu va disparea niciodata din inimile si gandurile lor, desi intre timp amandoi se casatorisera, aveau copii, ba chiar si nepoti. Dar asa e viata construita. Uneori, prima dragoste ramane vie in suflet si creste in intensitate pana cand inima plesneste de atata durere si dor.

Va doresc sa aveti o seara binecuvantata si o noapte frumosa, iar inimile sa va fie senine, fara doruri care macina sufletul si il imbatranesc prematur, fara durerea unei dragoste pierdute si niciodata regasite.

Te invit sa descoperi si alte articole frumoase de pe acest blog. Vei gasi urari de buna seara, urari de noapte buna, urari de buna dimineata, felicitare de la multi ani, poze cu cafeaua de dimineata, dar si poezii de dragoste, citate intelepte despre viata si alte tipuri de mesaje frumoase.

Nu uita sa distribui articolul pe facebook, sa se bucure si prietenii tai de poveste, iar cei tineri sa invete despre prima iubire.

O seara frumoasa si binecuvantata va doresc!

O seara frumoasa si binecuvantata va doresc!

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.