O seara binecuvantata va doresc

Sa aveti o seara binecuvantata doresc si sper. Ingerii sa vegheze asupra voastra ca sa aveti un somn usor si sa aduca pacea sufleteasca in inima voastra!

Fie ca aceasta noapte sa fie plina de binecuvantari, sa pot dormi bine si sa te trezesti sanatos!

Binecuvantarea Domnului sa te insoteasca! Sa ai o seara placuta si o noapte senina, cu liniste si pace!

Binecuvantata sa iti fie seara aceasta si toate celelalte care vor veni! Noapte buna si somn usor!

Trimite pe Facebook:

Pentru familia mea si pentru prietenii mei ma rog de sanatate, de liniste sufleteasca, de armonie in casa si de belsug pe masa. Sa ne fie bine tuturor, oameni buni!

Ma rog pentru pacea si bunastarea lumii, a familiei mele si a prietenilor mei. Doamne-ajuta.

As vrea sa va spun o scurta poveste reala si usor amuzanta.

Intr-o seara, pe cand nepotul meu avea cativa anisori, sora mea statea in statia de autobuz cu el in brate, adormit. Fusesera in vizita la mama si acum asteptau ultimul autobuz ca sa mearga acasa.

Era tarziu, aproape de miezul noptii. A trecut pe acolo o doamna care i-a privit cu mila. Probabil si-a inchipuit ca sora mea nu avea adapost. A scos din buzunar o hartie de 5 lei, foarte valoroasa la acea vreme, si a pus-o in mana care sprijinea capul copilului.

Pana si-a dat seama sora mea ce s-a intamplat, doamna aceea disparuse. Dar noua ne-a ramas in memorie aceasta intamplare. Sora mea nu avea nevoie de acei bani, dar gestul doamnei ne-a aratat ca pe pamant inca mai exista multi oameni buni. Ne rugam pentru sanatatea lor. O seara binecuvantata tuturor!

Noapte placuta, cu liniste si pace in suflet! Vise cat mai senine si placute! Somn usor, oameni buni si frumosi! O seara binecuvantata doresc sa aveti!

Buna seara cu imagini frumoase

Buna seara, prieten drag

O seara placuta

Noapte buna!

Te invit sa vizitezi si canalul de youtube, unde vei gasi multe urari si imagini frumoase pentru seara, mesaje frumoase pentru dimineata si felicitari de la multi ani pentru diverse ocazii.

 

 

Biblia Ortodoxa Vechiul Testament Facerea capitolele 1 si 2

Rugaciune catre Maica Domnului pentru vindecarea de boli

Rugăciunea de Florii

Legenda salciei. Obiceiuri de Florii

Rugăciune pentru mama moartă

Sarbatoarea izvorul tamaduirii. Cand cade izvorul tamaduirii 2022

Informații despre sfinții Constantin și Elena. Când pică sf Constantin și Elena 2022

Carti ortodoxe literatura ortodoxa

Pentru aceasta seara am ales o imagine cu trandafiri si o cruce. Sper sa va placa aceasta combinatie – apus de soare, trandafiri rosii si aurii, frunzulite verzi si o cruce luminoasa. Sa fiti binecuvantati, oameni buni! Nu uitati sa dati clic pe linkurile din acest articol. Veti gasi o multime de mesaje frumoase si imagini de buna seara superbe, dar si informatii interesante.
O seara binecuvantata va doresc!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.